kreml-boitsia-shcho-provaly-na-fronti-vplynut-na-prezydentski-vybory-v-rf-isw

кремль боїться, що провали росіян на фронті вплинуть на президентські вибори в рф - ISW

 • 25129 переглядiв

кремль побоюється, що невдачі на війні можуть вплинути на вибори президент рф у 2024 році, що змусить путіна посилити цензуру.

Російська влада "стурбована" негативним впливом провалів на війні в Україні на результати виборів президента рф у 2024 році. Тому російський президент володимир путін у своїй кампанії не робитеме акцент на війні. Про це в новому огляді пише Інститут вивчення війни (ISW), повідомляє УНН.

кремль, ймовірно, стурбований тим, як зміна сприйняття російськими громадянами війни в Україні вплине на результат президентських виборів у росії в березні 2024 року, і вживає заходів для того, щоб реальна підтримка президента росії володимира путіна на виборах не спиралася на успіхи рф на фронті

- повідомляє Інститут вивчення війни.

Зазначається, що путін робитиме акцент у своїй президентській кампанії не на війні, а на "внутрішній стабільності" росії та посиленні критики Заходу.

За даними ISW, російські посадовці хочуть посилити в країні цензуру. Пояснюють це тим, зокрема, що росіяни, які виїхали з рф, намагаються дискредитувати майбутні президентські вибори в росії.

Російська влада також намагалася зміцнити контроль над російським інформаційним простором і посилила заходи, що заохочують самоцензуру.

кремль, імовірно, намагався зміцнити народну підтримку путіна в усій росії шляхом створення мережі "довірених осіб" для проведення кампаній від імені путіна

- вказали в Інституті вивчення війни.

Доповнення

Президентські вибори в росії відбудуться 17 березня 2024 року. У росії до президентських виборів кремль навряд оголосить про нові хвилі мобілізації.

Тетяна Краєвська

Політика

    Популярні

    Новини по темі