kravchenko-dav-pidriadnykam-3-dni-na-usunennia-nedolikiv-u-budivnytstvi-fortyfikatsii-na-kyivshchyni

Кравченко дав підрядникам 3 дні на усунення недоліків у будівництві фортифікацій на Київщині

 • 22788 переглядiв

Начальник Київської ОВА Руслан Кравченко провів нараду щодо будівництва фортифікацій на Київщині. Виявлено незначні недоопрацювання, на усунення яких підрядникам дано 3 дні.

Фахівці, які контролюють процес будівництва фортифікаційних споруд на Київщині, заявили про незначні недоопрацювання підрядників, які залучені до робіт. Начальник Київської ОВА Руслан Кравченко дав підрядникам три дні, щоб ліквідувати всі проблеми. Про це УНН повідомляє із посиланням на допис Кравченка у Facebook.

Деталі

Кравченко провів нараду з підрядниками, які залучені до будівництва фортифікаційних споруд та фахівцями двох інститутів, які контролюють цей процес. Це Київський науково-дослідний інститут судових експертиз та Інститут судових експертиз ім. Засл. проф. М. С. Бокаріуса. 

Фахівці КНДІСЕ зробили експертизу проєктно-кошторисної документації, надали звіти, наразі здійснюють технічний нагляд за будівництвом, перевіряють фінансову звітність, проводять будівельно-технічну експертизу. Окрему будівельно-технічну експертизу здійснюють фахівці Інституту Бокаріуса. 

Заслухали зауваження експертів. Вони незначні. Дав підрядникам три дні, щоб ліквідувати недопрацювання. Іншого варіанту немає. Наше завдання — облаштувати надійні та безпечні споруди, які відповідають найвищим стандартам. Маємо забезпечити безпеку людей. Без постійного контролю цього досягти важко, як і без діалогу між всіма, хто залучений до цього процесу

- повідомив Кравченко.

Начальник КОВА наголосив, що важливі і ефективні антикорупційні запобіжники –  багаторівнева незалежна експертиза якості робіт, цін на матеріали та їх відповідність ринковим, обсяги та повнота робіт. КОВА вживає всіх заходів для належного виконання завдань. 

Нагадаємо

Київщина запровадила багаторівневий контроль за будівництвом фортифікацій. 

Тетяна Краєвська

Війна

    Популярні

    Новини по темі