korol-charlz-visloviv-lyubov-do-printsa-garri-ta-megan-markl

Король Чарльз висловив любов до принца Гаррі та Меган Маркл

 • 352479 переглядiв

КИЇВ. 9 вересня. УНН. Король Великої Британії Чарльз висловив свою любов до принца Гаррі та Меган Маркл, його сина та невістки, під час першого виступу в якості монарха у п'ятницю, що є значним жестом стосовно пари, чиї стосунки з рештою сім'ї були натягнутими останнім часом, передає УНН з посиланням на виступ.

Цитата

"Я також хочу висловити свою любов до Гаррі та Меган, оскільки вони продовжують будувати своє життя за кордоном", - сказав Чарльз в урочистій промові по телебаченню.

Деталі

Король Чарльз у п'ятницю дарував титули принца та принцеси Уельських своєму старшому синові Вільяму та невістці Кейт, передавши титули, які раніше належали йому та його покійній дружині Діані.

Чарльз, що став принцом Уельським у 1958 році, автоматично став королем після смерті своєї матері, королеви Єлизавети, у четвер.

У своєму зверненні він сказав: "Протягом усього свого життя Її Величність Корольова — моя улюблена мати — була джерелом натхнення і прикладом для мене і всієї моєї сім'ї, і ми у великому обов'язку перед нею, який тільки може мати будь-яка сім'я перед своєю матір'ю за її любов, прихильність, керівництво, розуміння та приклад".

Король Чарльз додав: "Як і сама королева з такою непохитною відданістю, я також урочисто зобов'язуюся протягом часу, що мені дарує Бог, підтримувати конституційні принципи в серці нашої нації. І де б ви не жили в Сполученому Королівстві або в королівствах і територіях по всьому світу, і яким би не було ваше походження чи переконання, я постараюся служити вам з вірністю, повагою та любов'ю, як і протягом усього мого життя".

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Король Чарльз висловив любов до принца Гаррі та Меган Маркл

     • 352479 переглядiв

    Рашисти вдарили по Харкову із РСЗВ

     • 142367 переглядiв

    Карл III оголосив Вільяма принцем Уельським

     • 169323 переглядiв