korniienko-ozvuchyv-prychynu-skasuvannia-vidriadzhennia-poroshenka

Корнієнко озвучив причину скасування відрядження Порошенка

 • 24638 переглядiв

Корнієнко виявив, що лист з грифом "Для службового користування" став причиною скасування відрядження депутата Порошенка

Перший віце-спікер Верховної Ради Олександр Корнієнко в ефірі телемарафону заявив, що рішення про скасування закордонного відрядження народного депутата Петра Порошенка ухвалили після отримання листа з грифом "Для службового користування", зміст якого він не може розголошувати, передає УНН.

Деталі

За словами Корнієнка, Порошенко вказував у підставі на виїзд за кордон - участь у не парламентскому заході, а у заході партійного форуму.

Це міжнародний демократичний союз. Це спільнота партій, напевно, у яку входить партія "Європейська солідарність". І він писав про те, що паралельно з цим будуть зустрічі на високому рівні. За нашими внутрішніми документами, участь саме у партійних заходах допускається, але коли надійшов лист ДСК (для службового користування – ред.), який я не можу коментувати, відповідно, далі ми вимушені були скасувати це відрядження

- сказав Корнієнко.

Нагадаємо

Народний депутат від партії "Європейська Солідарність", п'ятий президент України Петро Порошенко заявив у п'ятницю, що його вкотре не випустили за кордон у відрядження. Пізніше стало відомо, що його відрядження за кордон скасоване Верховною Радою.

Лілія Подоляк

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    В Криму через шторм загинуло п’ятеро людей

     • 22958 переглядiв