kompas-blagodiynosti-ukrayini-mkhp-gromadi-otrimav-svoyu-zirku-doviri-vid-suspilstva

«Компас благодійності України»: «МХП-Громаді» отримав свою «зірку» довіри від суспільства

 • 348630 переглядiв

Деталі

Так, «МХП-Громаді» отримав 117 балів, які конвертувалися у 5 зірок. Водночас по 107 балів отримали благодійний фонд «Карітас Полтава» та релігійна місія «Карітас-Спес в Україні».

«Всі три фонди – неодноразові переможці Національного конкурсу «Благодійна Україна» у різні роки та у різних номінаціях. Благодійний фонд «Карітас Полтава» – регіональний партнер Асоціації благодійників України в організації регіонального конкурсу «Благодійна Полтавщина».

"Бажаємо і надалі всім продуктивної роботи та нових можливостей", - йдеться у повідомлені.

Проєкт Національний рейтинг «Компас благодійності України» запущений Асоціацією благодійників України у серпні 2022 року.

«Завдяки рейтингу «Компас благодійності України» благодійні організації отримують від суспільства «зірку» довіри для своєї подальшої прозорої та ефективної роботи, для підвищення обізнаності суспільства з їхньою діяльністю та збільшення фінансування благодійних проєктів», - розповіли організатори проєкту.

Нагадаємо, «МХП-Громаді» став переможцем конкурсу «Благодійна Україна-2022».

Довідка

"МХП–Громаді" – український благодійний фонд, який почав свою діяльність 2015 року. Його головна місія – комплексний розвиток громад. Географія діяльності налічує 12 областей України: понад 700 містечок і сіл. Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну Фонд системно підтримує людей, які перебувають у регіонах бойових дій, українських захисників та рятувальників, громади, лікарні та пологові будинки, благодійні установи, які дбають про дітей-сиріт та літніх людей, а також людей, які через війну залишилися без дому та засобів для існування.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу

    Популярні

    Новини по темі