ukenru
komandir-britanskikh-vps-visoko-otsiniv-maysternist-ukrayinskikh-viyskovikh-lotchikiv

Командир британських ВПС високо оцінив майстерність українських військових льотчиків

 • 24325 переглядiв

КИЇВ. 5 липня. УНН. Командир авіаційного крила Королівських Військово-повітряних сил Великої Британії підполковник Джонатан Ніксон високо оцінив виконання демонстраційного пілотажу на бойовому літаку Су-27. Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони України, передає УНН.

До бригади тактичної авіації повітряного командування "Центр" Повітряних Сил Збройних Сил України, що на Полтавщині, з візитом прибув командир авіаційного крила Королівських Військово-повітряних сил Великої Британії підполковник Д.Ніксон.

"Відповідно до переліку заходів військового співробітництва Збройних Сил України, підполковник Джонатан Ніксон спостерігав за виконанням демонстраційного пілотажу на бойовому літаку Су-27 та високо оцінив його виконання в рамках підготовки до міжнародного авіаційного показу "The Royal International Air Tattoo — 2017". Представник Королівських Військово-повітряних сил також поспілкувався з льотчиками, які виконували пілотаж", - зазначається в повідомленні прес-служби.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські військові льотчики виконали низку завдань на винищувачах.

Цьогорічна програма була спроектована так, аби її показ став більш динамічним та видовищним для гостей авіапоказу - українські льотчики збільшили кількість фігур вищого пілотажу та додали нові елементи, які виконуються на малих та гранично малих висотах.

Зокрема йдеться про таки фігури як петля Нестерова, елементи "Дзвін" та "Вухо", елемент бойових розворотів з "Бочками", перевернутий політ, імітація заходу на посадку з шасі, проходи на малій та великій висоті, тощо.

У прес-службі Міноборони уточнили, що вперше офіційна делегація Військово-повітряних сил України брала участь у престижному міжнародному авіаційному показі "The Royal International Air Tattoo" у 1996 році.

Українські Національні Новини

Мультимедіа