ukenru
kolishniy-advokat-trampa-cherez-epidemiyu-koronavirusu-dostrokovo-vipuscheniy-z-vyaznitsi

Колишній адвокат Трампа через епідемію коронавірусу достроково випущений з в'язниці

 • 11542 переглядiв

КИЇВ. 22 травня. УНН. Колишній адвокат Дональда Трампа Майкл Коен через епідемію коронавірусу достроково випущений з в'язниці і проведе решту терміну ув'язнення під домашнім арештом. Про це повідомляє УНН з посиланням на AFP і DW.

53-лентній юрист в четвер залишив в'язницю в штаті Нью-Йорк. Суд в цьому штаті в грудні 2018 року засудив Коена до трьох років позбавлення волі. У числі епізодів, інкримінованих йому в провину, значиться дача неправдивих свідчень, ухилення від сплати податків, а також виплата грошей за мовчання екс-порнозірки Стормі Деніелс, яка нібито перебувала в зв'язку з Трампом, а також іншим жінкам.

В рамках розслідування спецпрокурора Роберта Мюллера про можливе втручання Росії у вибори в США в 2016 році і змові оточення Трампа з російською владою були вивчені і контакти Коена.

Зокрема, мова йшла про переговори Дональда Трампа з російською стороною щодо проекту будівництва "вежі Трампа" (Trump Tower) в Москві. Майкл Коен, виступаючи перед Конгресом в 2017 році, дав неправдиві свідчення, заявивши, що переговори завершилися до січня 2016 року. Насправді вони тривали до червня 2016 року.

Нагадаємо, виступаючи в Конгресі США в лютому 2019 року, Коен назвав президента США "расистом і шахраєм".

Українські Національні Новини

Новини Світу