ukenru
koalitsiya-u-frn-domovilasya-pro-postavki-vazhkogo-ozbroyennya-v-ukrayinu-deputat-bundestagu

Коаліція у ФРН домовилася про поставки важкого озброєння в Україну - депутат Бундестагу

 • 180267 переглядiв

КИЇВ. 13 квітня. УНН. Правляча коаліція в Німеччині, що складається з Соціал-демократичної партії Німеччини, “зелених” та Вільної демократичної партії, домовилися про постачання до України важкої військової техніки на тлі війни рф проти України. Про це повідомив депутат Бундестагу Маркус Фабер у Twitter, пише УНН.

Цитата

“Німеччина тепер швидко доставлятиме в Україну важку техніку. Я радий, що ми разом з фракцією Вільних демократів змогли переконати у цьому наших партнерів по коаліції”, - написав він.

Деталі

Депутат Бундестагу заявив, що Україні потрібна допомога, щоб захистити свою державу “від сусідньої диктатури”. За його словами, рішення щодо поставок важкої військової техніки схвально оцінили усі міністерства і партнери по коаліції.

Як повідомив репортер видання Politico, представник уряду заявив, що Берлін "надалі постачатиме" зброю, але не буде "говорити про якість/кількість".

Раніше

ЗМІ повідомляли, що канцлер Німеччини Олаф Шольц затримує остаточне рішення щодо надання Україні високоякісних танків для боротьби з росією, попри тиск з боку кількох інших вищих посадових осіб.

Українські Національні Новини

Політика