klymenko-pro-zatrymannia-pidozriuvanoho-u-vbyvstvi-farion-slidstvo-skhyliaietsia-do-dumky-shcho-strilets-lyshe-vykonavets

Клименко про затримання підозрюваного у вбивстві Фаріон: "Слідство схиляється до думки, що стрілець - лише виконавець"

 • 14396 переглядiв

Поліція затримала 18-річного жителя Дніпра, підозрюваного у вбивстві мовознавиці Ірини Фаріон. Слідство вважає його виконавцем і продовжує розслідування для встановлення всіх обставин злочину.

У правоохоронців є достатньо доказів стверджувати, що саме затримай у Дніпрі 18-річний хлопець стріляв у мовознавицю Ірину Фаріон, повідомив голова МВС Ігор Клименко. За його словами, розслідування тривало 139 годин, передає УНН.

Є достатньо доказів стверджувати, що саме затриманий стріляв у мовознавицю. 139 годин безперервної роботи величезної команди оперативників, слідчих, кримінальних аналітиків, експертів, інших поліцейських служб, співробітників Служби безпеки України

- написав Клименко.

За його словами, правоохоронці перевірили кожен куточок по маршруту відходу стрільця та обшукали близько 100 га лісу.

Врешті підозрюваного вистежили. Встановили особу. "Маючи його фото, це була справа часу: смарт-камери відеоспостереження зловили його всюди", - додав міністр. 

Клименко також розповів, що під час підготовки до злочину 18-річний житель Дніпра  орендував щонайменше три квартири у Львові.

"Зараз затриманий в руках поліції. Важливо дізнатися всі деталі. Наразі слідство схиляється до думки, що стрілець - лише виконавець", - додав міністр. 

У Дніпрі затримано підозрюваного у вбивстві Ірини Фаріон - Зеленський 25.07.24, 15:03

Популярні

Новини по темі