ukenru
klichko-zvilniv-radnikiv-skripku-i-volokha

Кличко вирішив звільнити Олега Скрипку і ще п'ятьох своїх радників

 • 25283 переглядiв

КИЇВ. 6 листопада. УНН. Мер Києва Віталій Кличко дав розпорядження звільнити шість своїх радників, які працювали на громадських засадах. Зокрема, це стосується музиканта Олега Скрипки та блогера Карла Волоха. Про це йдеться у розпорядженнях міського голови №932 та №934, інформує УНН із посиланням на офіційний портал Києва.

"Відповідно до Положення про радників на громадських засадах у виконавчому органі Київської міської ради (Київській міській державній адміністрації), затвердженого розпорядженням виконавчого органу Київської міської ради від 10 березня 2017 року №277 увільнити від виконання обов’язків радників Київського міського голови на громадських засадах: Волоха Карла Максимовича, Дутку Лесю Яківну, Колесника Миколу Петровича, Скрипку Олега Юрійовича та Черевка Андрія Петровича", - йдеться у розпорядженні №932.

Зокрема, блогер Карл Волох був радником з питання запобігання та виявлення корупції, а виконавець Олег Скрипка – з питань культури.

Також окремим розпорядженням, №934, звільнено радника Київського міського голови на громадських засадах з питань культурно-мистецьких арт-проектів Гео Лероса.

Як повідомляв УНН, на початку вересня уряд погодив звільнення Кличка з посади голови КМДА.

Українські Національні Новини

Політика