ukenru
klichko-topit-reyting-zelenskogo-obitsyayuchi-privezti-vaktsinu-vid-covid-19-shvidshe-za-nogo-ekspert

Кличко топить рейтинг Зеленського, обіцяючи привезти вакцину від COVID-19 швидше за нього - експерт

 • 14790 переглядiв

КИЇВ. 15 лютого. УНН. Мер Києва Віталій Кличко хоче привезти вакцину від COVID-19 раніше, ніж президент Володимир Зеленський не заради здоров'я українців - екс-боксер мітить на президентське крісло. Про це на своїй сторінці у Facebook розповів політичний експерт і блогер Михайло Чаплига, передає УНН.

"Мер Києва Віталій Кличко, судячи з усього, серйозно налаштувався на участь в президентських виборах - і навіть невисокий на даний момент президентський рейтинг (див. останню соціологію) його не бентежить. А все тому, що у нього є в рукаві кілька козирів - принаймні він так вважає і намагається якомога швидше ввести їх в гру", - написав він.

Саме тому для Кличка так важливо бути першим політиком, який доставить вакцину, вважає експерт.

"Кличко робить все, щоб привезти вакцину швидше за президента Володимира Зеленського і таким чином втопити його рейтинг, підвищивши свій. Так, він оголосив про успішні переговори "з європейськими та американськими компаніями" - виробниками вакцини від COVID-19. Ініціював голосування у Київраді за виділення на ці потреби 140 млн грн - і, звичайно, отримав потрібний результат. Навіть опозиційні до мера депутати не дурні і розуміють, що голосуючи проти вакцини для киян, вони ставлять хрест на своїй майбутній політичній кар'єрі", - зазначив Чаплига.

Блогер розповів, що столичний мер пообіцяв уже найближчим часом мільйон вакцин, якими будуть вакциновані 500 тис. киян.

"Таким чином Кличко не без успіху намагається показати, що він ефективніший, як менеджер, і з цим у нього краще, ніж у Зеленського. Фактично, ми бачимо, що в гонитві за президентським кріслом Кличко вступив в явне протистояння із Зеленським - відкрито воює з ним, не криючись і не побоюючись за наслідки. Про всі домовленості з Офісом президента під час місцевих виборів, коли "слуги" свідомо злили під нього Київ, Віталій Володимирович "забув". Тепер у нього одна мета - перемога на президентських виборах. І він, схоже, готовий на все заради її досягнення. Цікаво - який наступний козир відіграє Кличко? І чи є, чим бити ці карти Офісу президента і самому Зеленському?" - резюмував Чаплига.

Українські Національні Новини

Політика