ukenru
kiyivschina-politsiya-spilno-z-frantsuzkimi-zhandarmami-vzhe-fiksuye-viyskovi-zlochini-rf

Київщина: поліція спільно з французькими жандармами вже фіксує військові злочини рф

 • 123647 переглядiв

КИЇВ. 14 квітня. УНН. Поліція Київщини спільно з французькими жандармами вже фіксує військові злочини рф в області, зокрема, вже відвідали Бучу, пише УНН з посиланням на повідомлення ГУНП в Київській області.

Цитата

"Поліція Київщини спільно з французькими жандармами фіксує військові злочини російської федерації", - йдеться у повідомленні.

Деталі

Так, вказано, що 13 квітня в Бучі під час огляду місць бойових дій, працівники поліції виявили автомобіль BMW, у якому знаходилось тіло загиблого чоловіка. На автівці поліцейські зафіксували сліди обстрілів з вогнепальної зброї та мінних чи артилерійських обстрілів.

Криміналісти спільно з французькими колегами вилучили рештки тіла загиблого та доправили для проведення усіх необхідних експертиз.

"Поліція Київщини щодня продовжує документувати військові злочини агресорів. Наразі до України прибуло 18 французьких жандармів, які працюють безпосередньо на деокупованих територіях, а також у лабораторіях. Наші іноземні колеги прибули для допомоги у фіксації наслідків атак ворога ", - зазначив головний слідчий Київської області Віктор Луговий.

Доповнення

11 квітня стало відомо, що до України прибули технічні та наукові жандарми із Франції, які займатимуться розслідуванням воєнних злочинів російських окупантів у Київській області.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП