kitayskiy-uryad-skasuvav-obovyazkoviy-maskoviy-rezhim-u-zakladakh-osviti

Китайський уряд скасував обов’язковий масковий режим у закладах освіти

 • 899975 переглядiв

Деталі 

У розпорядженні, затвердженому Міністерством освіти, Національною комісією охорони здоров’я та Національним управлінням з профілактики та контролю захворювань КНР, йдеться, що учні та вчителі більше не зобов’язані носити маски й можуть самостійно обирати, чи використовувати їх. При цьому медичні працівники, працівники їдалень, гуртожитків, охоронці та інший персонал, який обслуговує навчальні заклади, як і раніше, повинні носити маски.

Також зазначається, що, якщо в якомусь університеті трапиться спалах захворюваності на COVID-19, його викладачі, студенти та працівники мають відновити носіння масок.

У разі виявлення випадку зараження COVID-19 у школі, учні того класу, в якому навчається хворий, їхні вчителі та співробітники, які мали тісний контакт, мають протягом п’яти днів носити маски та стежити за своїм здоров’ям.

Крім цього згідно з розпорядженням, університетам заборонено проводити масове тестування на нуклеїнові кислоти, окрім медичних працівників та персоналу їдалень, яким дозволено здавати COVID-тести.

Доповнення

В Китаї зараз обов’язкове носіння масок зберігається лише для пасажирів громадського транспорту.

Українські Національні Новини

COVID-19

    Популярні

    Новини по темі

    “Прометей” обіграв “Бур” у баскетбольному Єврокубку

     • 868268 переглядiв

    США готують Україну до весняного контрнаступу - Politico

     • 1017990 переглядiв

    Влада рф заявляє про збиття двох ракет над Бєлгородом

     • 617787 переглядiв