kilkist-zagiblikh-vnaslidok-zemletrusu-v-turechchini-ta-siriyi-perevischila-33-000-osib-i-ochikuyetsya-scho-vona-sche-zrostatime

Кількість загиблих внаслідок землетрусу в Туреччині та Сирії перевищила 33 000 осіб, і очікується, що вона ще зростатиме

 • 763474 переглядiв

КИЇВ. 12 лютого. УНН. Згідно з останніми даними, кількість загиблих внаслідок катастрофічного землетрусу в понеділок у Туреччині та Сирії досягла 33 181 особа, повідомляє УНН.

Деталі

Кількість загиблих у Туреччині зросла до 29 605 осіб, повідомив у неділю Турецький координаційний центр з надзвичайних ситуацій SAKOM.

У Сирії загальна кількість загиблих становить 3 576 осіб, у тому числі 2 168 осіб у контрольованих повстанцями районах на північному заході, за даними групи цивільної оборони «Білі каски», та 1 408 осіб у контрольованих урядом районах Сирії, за даними сирійських державних ЗМІ.

«Білі каски», які оголосили в п'ятницю про закінчення пошуково-рятувальних операцій, у суботу заявили CNN, що загальна кількість загиблих, як очікується, буде набагато вищою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Безпілотник зняв на відео тріщини в землі після землетрусу в Туреччині

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Кіпр голосує за нового президента у другому турі виборів

     • 562651 переглядiв