khmarno-z-proiasnenniamy-na-dorohakh-mistsiamy-ozheledytsia-prohnoz-pohody-v-ukraini-na-4-hrudnia

Хмарно з проясненнями, на дорогах місцями ожеледиця: прогноз погоди в Україні на 4 грудня

 • 31865 переглядiв

В Україні 4 грудня очікується хмарна погода з проясненнями, без істотних опадів, за винятком невеликого дощу та мокрого снігу в Криму та Приазов'ї, а також невеликого снігу на Закарпатті. У деяких регіонах на дорогах буде ожеледиця.

В понеділок, 4 грудня, по всі Україні очікується хмарна погода з проясненнями, без істотних опадів. Про це повідомляє Український гідрометеорологічний центр, повідомляє УНН.

Хмарно з проясненнями. Без істотних опадів, лише в Криму та Приазов'ї невеликий дощ та мокрий сніг, вдень на Закарпатті невеликий сніг. У західних та північних областях на дорогах місцями ожеледиця

- повідомили Укргідрометцентрі.

Деталі

Зазначається, що по всій країні очікується західний, північно-західний, 7-12 м/с. Температура у західних та північних областях вночі 5-10°, вдень 1-6° морозу; на решті території вночі 0-5° морозу, вдень від 1° морозу до 4° тепла

Доповнення

4 грудня у зв'язку з добiганням паводкової хвилi снiго-дощового паводку, в середнiх та нижнiх течiях рiчок Стрвяжу (с.Луки), Стрия (дiлянка смт.В.Синьовидне - м.Стрий), Свiчi (с.Зарiчне) та на Днiстрi (дiлянка смт.Роздол - смт.Журавно) в межах Львівської та Івано-Франківської областей очiкується пiдвищення рiвнiв води на 0,7 - 1,5 м над поточними вiдмiтками.

Також 4 грудня на ділянці р.Дністер Галич - Залiщики очiкується добігання хвилі снiго-дощового паводку з пiдвищенням рiвнiв води на 1,2 - 1,7 м.

Крім того, в понеділок на річках Харківської області (річки суббасейну Сіверського Дінця) та у верхів’ї р. Оріль (суббасейн Нижнього Дніпра) очікуються підвищення рівнів води на 0,2-0,4 м, місцями на 0,5 м.

Нагадаємо

Внаслідок складних погодних умов у Львівської області 395 населених пунктів лишились без електропостачання. Для відновлення електропостачання "Львівобленерго" залучило 507 фахівців та 177 одиниць техніки.

Лілія Подоляк

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі