kharkivshchyna-vrantsi-zaznala-novyi-vorozhykh-udariv-dvoie-poranenykh

Харківщина вранці зазнала нових ворожих ударів, двоє поранених

 • 30474 переглядiв

Російські війська обстріляли цивільні райони в Харківській області, поранивши жителів і пошкодивши інфраструктуру, включаючи житлові будинки і амбулаторію

Військові зс рф вкотре обстріляли цивільну інфраструктуру у Харківській області. Уночі та вранці під ворожий вогонь потрапили Липці, Козача Лопань та Подоли, є поранені, повідомили у середу голова Харківської ОВА Олег Синєгубов та прокуратура Харківської області, пише УНН.

Окупанти продовжують терор мирного населення Харківщини. Сьогодні близько 09:30 в результаті ворожого обстрілу села Подоли Куп'янського району зазнали поранень дві місцеві жительки. Одну з постраждалих доставили до лікарні, іншій - надали допомогу на місці. О 10:05 росіяни завдали удару по смт Козача Лопань Харківського району. Станом на зараз інформація про постраждалих та руйнування не надходила

- написав Синєгубов у Telegram.

Деталі

За даними слідства, 5 грудня о 23:25 та 6 грудня близько 3:00 російські військові обстріляли село Липці: зруйновано житловий будинок, є пошкодження критичної інфраструктури.

У селищі Козача Лопань внаслідок ворожого обстрілу зазнали руйнувань амбулаторія, приватні будинки та авто, вказали у прокуратурі.

"Окупанти завдавали ударів по населених пунктах з артилерії", - зазначили у прокуратурі.

Розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Нагадаємо

Нічна атака дронами рф пошкодила критичну інфраструктуру на Харківщині.

Юлія Шрамко

Війна

Популярні

Новини по темі