ukenru
kharkivschina-vorog-obstrilyav-chotiri-rayoni-na-mini-na-smert-pidirvavsya-vodiy-shvidkoyi

Харківщина: ворог обстріляв чотири райони, на міні на смерть підірвався водій "швидкої"

 • 87439 переглядiв

КИЇВ. 3 жовтня. УНН. Минулої доби російські війська обстріляли чотири райони Харківської області, є двоє поранених цивільних. При цьому через підриви на мінах одна людина загинула, ще одна - отримала поранення, повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у понеділок, 3 жовтня, у Telegram, пише УНН.

Цитата

"Минулої доби ворог продовжував обстріли мирного населення Куп'янського, Харківського, Чугуївського та Ізюмського районів Харківської області. За інформацією обласного Центру екстреної медичної допомоги, з пораненнями, отриманими внаслідок російських обстрілів, за добу госпіталізовано 2 цивільних в Чугуївському та Куп'янському районах", - повідомив Синєгубов.

Деталі

За даними голови ОВА, в області триває процес розмінування, піротехніками ДСНС протягом доби знешкоджено 569 вибухонебезпечних предметів. "Втім, одразу розмінувати великі площі фізично неможливо, мінна небезпека, особливо на деокупованих територіях, залишається дуже високою", - зауважив він.

"В Ізюмському районі неподалік Балаклії на міні підірвався автомобіль екстреної медичної допомоги. На жаль, 60-річний водій загинув. 23-річний фельдшер отримав поранення. Крім того, в Харківському районі на міні підірвався та отримав поранення 36-річний чоловік", - повідомив Синєгубов.

На лінії зіткнення, з його слів, тривають бойові дії. "Наші захисники працюють над тим, щоб повністю звільнити Харківщину від окупантів. Віримо в ЗСУ та працюємо на перемогу!" - наголосив голова ОВА.

Доповнення

ДСНС попереджає, що на Харківщині інтенсивність замінування набагато вища, ніж була на Київщині.

Українські Національні Новини

Війна