ukenru
kharkivschina-sbu-pid-chas-spetsoperatsiyi-vzyala-v-polon-11-rosiyskikh-snayperiv

Харківщина: СБУ під час спецоперації взяла в полон 11 російських снайперів

 • 177335 переглядiв

КИЇВ. 6 травня. УНН. З початку повномасштабного вторгнення рф Служба безпеки України ліквідувала понад 140 ворожих ДРГ (диверсійно-розслудувальна група) та викрила 4 тис. колаборантів, зокрема, під час спецоперації на Харківщині взяла в полон 11 російських снайперів. Про це повідомляє УНН, посилаючись на пресслужбу СБУ.

Цитата

"Служба безпеки щодня проводить спецоперації по всій Україні, щоб захистити державу та її громадян від впливу агресора", - йдеться в повідомленні.

Деталі

У відомстві детально розповіли, у яких регіонах було затримано російські ДРГ останнім часом:

• у Харківській області в ході спецоперації було взято в полон 11 російських снайперів, які обстрілювали українські позиції.
• у Хмельницькій області військова контррозвідка СБУ знешкодила ворожу ДРГ із трьох осіб, яка планувала диверсії в регіоні.
• у Житомирській області затримано агента спецслужб рф, який збирав розвіддані щодо кількості та боєготовності літаків ЗСУ.
• у Сумській області на співпраці з ворогом викрито голову однієї з міських рад, його заступника та місцевого депутата.
• у Київській області затримано ще двох колаборантів, які сприяли "розквартируванню" агресорів і допомагали їм орієнтуватися на місцевості Бучанського району. Спецслужба робить усе можливе, щоб притягнути до відповідальності усіх винних осіб.

Нагадаємо 

Більшу частину ворожих ДРГ в Києві виявили та затримали уже в перші дні війни завдяки професіоналізму спецслужб та пильності громадян.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП