kastruli-po-100-dolariv-odeska-ova-viyavila-chergovi-pidozrili-tenderi

Каструлі по 100 доларів: Одеська ОВА виявила чергові підозрілі тендери

 • 17844 переглядiв

КИЇВ. 10 листопада. УНН. Сьогодні, 10 листопада, відбулося чергове засідання робочої групи «Прозорість та підзвітність» разом із представниками органів місцевого самоврядування, силовим блоком та громадськістю. Про це у своєму tg-каналі повідомив очільник Одеської ОВА Олег Кіпер, передає УНН.

Цитата

«Проаналізували низку тендерів, що були оголошені в громадах Одеського району. Вкотре наголошуємо: перед усім - допомога ЗСУ! Виділення коштів на сувеніри, захмарні суми на ремонти перехресть та закупівля каструль по 3600 грн за одиницю - НЕДОПУСТИМІ!» - написав він.

Кіпер додав, що по всім підозрілим тендерам будуть спрямовані листи до Державної аудиторської служби України, для подальшого аналізу та до правоохоронців для перевірки і реагування.

Також Кіпер подякував громадським активістам за участь і слушні зауваження.

Нагадаємо

Нещодавно при Одеській ОВА за ініціативи Кіпера запрацювала робоча група «Прозорість та підзвітність».

До складу робочої групи увійшли представники обласних управлінь СБУ, прокуратури та Нацполіції. А ще – Бюро економічної безпеки і НАБУ.

Робоча група, серед іншого, здійснює контроль за належним використанням коштів, виділених з фонду ліквідації наслідків збройної агресії, аналізує інформацію про закупівлі тощо.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Литва передала Україні системи запуску ракет NASAMS

     • 12406 переглядiв

    В Якутії двох росіян госпіталізували після нападу ведмедя

     • 20905 переглядiв