ukenru
karta-rashizmu-bude-bita-zaluzhniy-prezentuvav-kolodi-kart-z-voyennimi-zlochintsyami-rf

"Карта рашизму буде бита": Залужний презентував колоди карт з воєнними злочинцями рф

 • 324425 переглядiв

КИЇВ. 14 травня. УНН. Волонтери міжнародної розвідувальної спільноти InformNapalm випустили дві колоди гральних карт, на яких зображені воєнні злочинці рф, російські політики та пропагандисти. Про це повідомив Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний, пише УНН.

Цитата

"Рівно 20 років тому, у 2002 році, Центральне командування армії США випустило список розшукуваних воєнних злочинців у вигляді колоди карт, граючи в які, військові США запам’ятовували свої цілі. У 2022 році волонтери міжнародної розвідувальної спільноти InformNapalm продовжили цю традицію та за підтримки військового керівництва України, зокрема, і моєї, випустили дві колоди карт воєнних злочинців рф та російських політиків і пропагандистів", - написав Залужний у Facebook.

Деталі

Він наголосив, що спільними зусиллями військових та волонтерів, зусиллями всіх людей доброї волі світу "карта рашизму буде неодмінно битою, як на полі бою, так і в інформаційній площині".

Доповнення

Генеральна прокуратура України повідомила, що загалом розслідується 11 239 воєнних злочинів російських солдатів, у яких беруть участь близько 8000 прокурорів по всій країні.

Українські Національні Новини

Суспільство