kampaniia-trampa-zvernulasia-zi-skarhoiu-na-kamalu-harris-u-zviazku-z-peredacheiu-hroshei-iz-fondu-baidena

Кампанія Трампа звернулася зі скаргою на Камалу Гарріс у зв'язку з передачею грошей із фонду Байдена

 • 14410 переглядiв

Виборча кампанія Трампа звинуватила Камалу Гарріс у порушенні закону про фінансування, - нібито вона отримала контроль над $91 млн. Представник Гарріс назвав скаргу необґрунтованою.

Виборча кампанія Дональда Трампа у вівторок подала скаргу до Федеральної виборчої комісії США (FEC) проти Камали Гарріс і Джо Байдена.

Пише УНН з посиланням на The Guardian.

Деталі

Штаб Дональда Трампа подав скаргу до Федеральної виборчої комісії на віцепрезидентку Камалу Гарріс, звинувативши її кампанію 2024 року в порушенні федеральних законів про фінансування виборчих кампаній шляхом заміни імені Джо Байдена на своє власне, щоб отримати контроль над коштами його кампанії.

У скарзі стверджується, що кампанія Байдена не могла перейменувати свій комітет із «Байден за президента» на «Гарріс за президента», щойно Байден вибув із перегонів у неділю, і перерахувати 91 млн доларів.

«Це не більше ніж тонко завуальований надмірний внесок у розмірі $91,5 млн від одного кандидата в президенти до іншого, тобто від старої кампанії Джо Байдена до нової кампанії Камали Гарріс. Ця спроба перетворює на насмішку наші закони про фінансування виборчих кампаній», - йдеться у восьмисторінковій скарзі.

Тим часом представник передвиборчої команди Камали Гарріс Чарльз Лутвак вважає, що республіканці «заздрять» сумі грошей, зібраній з неділі табором Гарріс, і називає скаргу «необґрунтованою».

Харрис на первом предвыборном митинге обрушилась с критикой на Трампа24.07.2024, 12:45

Популярні

Новини по темі

Окупанти скинули вибухівку з дрона на жінку у Херсоні

 • 31574 переглядiв