kamala-harris-ssha-zberihaie-viddanist-bezpetsi-izrailiu-pratsiuiemo-nad-deeskalatsiieiu

Камала Гарріс: США зберігає відданість безпеці Ізраїлю, працюємо над деескалацією

 • 12739 переглядiв

США зберігають відданість безпеці Ізраїлю та готуються підтримати його оборону проти Ірану. Водночас США працюють над деескалацією регіональної напруженості та запобіганням подальшим конфліктам.

Ізраїль і Сполучені Штати Америки продовжують готуватися до ймовірного удару Ірану на Близькому Сході. На тлі того, що команда національної безпеки США поінформувала президента Джо Байдена і віцепрезидента Камалу Гарріс, що час можливого нападу Ірану і "Хезболли" на Ізраїль не визначено, США намагаються деескалувати ситуацію.

Пише УНН із посиланням на ORF та сторінку віце-президента США на платформі Х.

Деталі

Президент Байден і я зустрілися з нашою командою національної безпеки, щоб обговорити розвиток подій на Близькому Сході. Наша відданість безпеці Ізраїлю є непохитною. Готуючись підтримати оборону Ізраїлю проти Ірану і підтримуваних ним терористичних угруповань, ми також працюємо над деескалацією регіональної напруженості і запобіганням подальшим конфліктам.

– повідомила Камала Гарріс.

Президент Ірану на зустрічі з шойгу пообіцяв відповісти Ізраїлю за вбивство лідера ХАМАС06.08.24, 09:24

Тим часом Байден і його команда безпеки оцінили загрози у ситуаційному центрі Білого дому. Команда національної безпеки США поінформувала президента Джо Байдена і віце-президента Камалу Гарріс про те, що час можливого нападу на Ізраїль з боку Ірану і "Хезболли" невизначений.

Ми майже цілодобово ведемо інтенсивні дипломатичні дискусії з дуже простим посилом: усі сторони повинні утримуватися від ескалації

- заявив держсекретар США Ентоні Блінкен.

Ймовірне розширення регіональної війни: в Ізраїлі зростає напруга через загрозу ударів з боку Ірану та "Хезболли"05.08.24, 12:21

Популярні

Новини по темі