kamala-harris-ofitsiino-stala-kandydatom-u-prezydenty-ssha-vid-demokrativ

Камала Гарріс офіційно стала кандидаткою у президенти США від демократів

 • 13969 переглядiв

Віце-президент США Камала Харріс оголосила про свою офіційну кандидатуру від Демократичної партії на президентських виборах 2024 року. Губернатор Міннесоти Тім Уолз обраний її кандидатом на посаду віце-президента.

Віце-президент США Камала Гарріс стала офіційним кандидатом від Демократичної партії на виборах глави держави. Про це вона оголосила під час виступу на мітингу своїх прихильників у Філадельфії. Вибори у США відбудуться 5 листопада 2024 року, пише АР, передає УНН.

Деталі

"Я стою перед вами сьогодні, щоб з гордістю оголосити, що наразі я офіційно є кандидатом від Демократичної партії на пост президента Сполучених Штатів. Отже, тепер нам доведеться щось зробити. Нам потрібно вирушити на загальні вибори та перемогти на них", - сказала кандидат у президенти США.

На мітингу у Філадельфії також був обраний пані Гарріс кандидат на посаду віце-президента губернатор Міннесоти Тім Уолз. Він висловив подяку Камалі Гарріс за "довіру, яку йому надали". У відповідь кандидат у президенти США пообіцяла керувати країною на благо всіх американців.

Гарріс обрала губернатора Міннесоти Волза своїм напарником на виборах - CNN06.08.24, 16:00

Популярні

Новини по темі

У Сумах чути вибухи, оголошено загрозу балістичних ударів

 • 37437 переглядiв

Нігер розірвав дипломатичні відносини з Україною

 • 29291 переглядiв

У Мукачеві внаслідок наїзду поїзда загинула дитина

 • 11912 переглядiв