ukenru
inozemets-priyshov-u-viddilok-politsiyi-v-odesi-i-rozmakhuvav-nozhem

Іноземець прийшов у відділок поліції в Одесі і розмахував ножем

 • 10134 переглядiв

КИЇВ. 22 жовтня. УНН. Іноземець прийшов з ножем у Приморський відділ поліції в Одесі та поводився неадекватно. Його вмовили віддати ножа і викликали автомобіль швидкої допомоги, який відвіз його до лікарні для перевірки на наявність психічних розладів. Про це УНН повідомляє з посиланням на дані поліції Одеської області.

"Поліція з’ясовує обставини інциденту у Приморському відділі поліції. Його учасник – іноземний громадянин, який сьогодні (21 жовтня - ред.) прийшов у поліцію з ножем та поводився неадекватно. Від його дій ніхто не постраждав", - повідомили у поліції.

Оскільки поведінка молодика була дивною, а своїми діями він створював загрозу як для себе, так і для оточуючих, правоохоронці вжили заходів щодо попередження вчинення ним правопорушення.

"Перш за все, поліцейські вмовили чоловіка віддати ніж. Після чого на місце події було викликано карету "швидкої", яка доставила іноземця до лікарні. Наразі медики перевіряють стан чоловіка, у тому числі, наявність у нього психічних розладів", - додали у поліції.

Зі свого боку, поліцейські встановлюють обставини, які спонукали чоловіка до подібних дій.

Нагадаємо, у столичному метро п'яний чоловік кидався на пасажирів з ножем.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП