ukenru
informatsiyi-pro-zniklikh-v-atlantichnomu-okeani-ukrayintsiv-nemaye-vzhe-tretiy-tizhden-denisova

Інформації про зниклих в Атлантичному океані українців немає вже третій тиждень – Денісова

 • 7783 переглядiв

КИЇВ. 18 жовтня. УНН. Уповноважена Верховної Ради України з прав людини Людмила Денісова повідомила, що інформації щодо пошуків потерпілих громадян України, членів екіпажу судна Bourbon Rhode, яке затонуло в Атлантичному океані, все ще немає. Про це Денісова написала на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

"Третій тиждень немає інформації щодо пошуків потерпілих громадян України, членів екіпажу судна Bourbon Rhode, що зазнало аварії 26 вересня 2019 року в Атлантичному океані. Наразі актуальна інформація щодо результатів пошуку шести громадян України, а саме – Андрія Ізмаїльського, Олександра Коршикова, В'ячеслава Ковальчука, Євгена Мельгунова, Олега Кравця, Дмитра Козирєва – відсутня. Час спливає, а рідні потерпілих громадян України залишаються без жодної звістки про їх долю", - написала Денісова.

Вона також звернулася до керівництва Морського центру порятунку та координації Фор-де-Франс, що здійснює координацію пошуково-рятувальної операції з проханням надати інформацію щодо стадії пошуків наших громадян.

"Закликаю продовжувати пошуки громадян України, адже життя та здоров’я людини – найвища цінність!" - підкреслила Денісова.

Раніше УНН повідомляв, що 26 вересня 2019 року в Атлантичному океані внаслідок шторму зникло судно Bourbon Rhode, на борту якого перебувало десять громадян України.

Пізніше стало відомо, що зникле в Атлантиці судно затонуло, а компанія судновласника Bourbon Offshore повідомила про припинення подальшого проведення пошуково-рятувальної операції.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП