ukenru
indiya-vpershe-za-18-misyatsiv-vidkrilasya-dlya-vaktsinovanikh-inozemnikh-turistiv

Індія вперше за 18 місяців відкрилася для вакцинованих іноземних туристів

 • 12237 переглядiв

КИЇВ. 15 листопада. УНН. У понеділок Індія відкрила свої кордони для повністю вакцинованих іноземних туристів, що є останнім ослабленням обмежень на коронавірус зі зниженням кількості випадків COVID-19 і зростанням вакцинації населення. Про це інформує УНН з посиланням на АР.

Деталі

За даними міністерства охорони здоров'я, туристи, які в'їжджають до Індії, повинні бути повністю вакциновані, дотримуватися всіх протоколів COVID-19 та мати негативний результат тесту на коронавірус протягом 72 годин. Багатьом також потрібно буде пройти тест на COVID-19 після прибуття в аеропорт.

Однак мандрівники з країн, які мають угоди з Індією про взаємне визнання сертифікатів про вакцинацію, таких як США, Велика Британія та багатьох європейських країн, можуть залишити аеропорт, не пройшовши тест на COVID-19.

Це вперше, коли Індія дозволяє в'їзд у країну іноземним туристам комерційними рейсами з березня 2020 року, коли вона запровадила одне з найжорсткіших блокувань у світі у спробі стримати пандемію.

Щоб спонукати мандрівників відвідати Індію, уряд планує видати 500 тисяч безкоштовних віз до березня наступного року. Очікується, що ці кроки сприятимуть розвитку сектору туризму та гостинності, що постраждав від пандемії.

Доповнення

За даними міністерства охорони здоров'я країни, з більш ніж 35 мільйонами зареєстрованих випадків зараження коронавірусом, Індія є другою країною, що найбільш постраждала після США. Число активних випадків коронавірусу нині є найнижчим показником за 17 місяців.

Майже 79% дорослого населення Індії отримали хоч одну дозу вакцини, а 38% повністю вакциновані.

У 2020 році Індію відвідали менше ніж 3 мільйони іноземних туристів, що більш ніж на 75% менше, ніж у 2019 році, коли туризм приніс майже 30 мільярдів доларів доходу.

Українські Національні Новини

Новини Світу