hustyi-tuman-porushyv-rukh-transportu-v-niu-deli

Густий туман порушив рух транспорту в Нью-Делі

 • 32567 переглядiв

Густий туман у Делі знизив видимість до 50 м, порушивши рух транспорту, авіарейсів і поїздів, а також спричинивши можливі наслідки для здоров'я через забруднення навколишнього середовища.

Столицю Індії Нью-Делі у вівторок огорнув густий туман, у деяких районах видимість знизилася до 50 метрів, що вплинуло на рух транспорту, пише УНН з посиланням на Sky News.

Деталі

За даними індійського інформаційного агентства ANI, рух на дорогах був оповитий туманом, і щонайменше 30 рейсів, які мали приземлитися або вилетіти з аеропорту Делі, було затримано.

ANI також повідомляє, що щонайменше 14 поїздів, що курсують за маршрутами на півночі Індії, постраждали аналогічним чином.

"Хоча посадки і злети в аеропорту Делі тривають, це може вплинути на рейси, які не відповідають вимогам CAT III (навігаційна система CAT III дає змогу пілотам безпечно приземлитися в умовах поганої видимості - ред.)", - заявив представник аеропорту на X.

Такі авіакомпанії, як індійська SpiceJet, також попередили пасажирів, що це може вплинути на вильоти і прильоти з Нью-Делі.

Департамент погоди Індії заявив, що "дуже густий туман", що виникає при температурі близько 9°C, у деяких частинах міста може затриматися до середи.

Там додали, що "густий туман" може вплинути на здоров'я 20 мільйонів жителів міста, оскільки він містить тверді частинки та інші забруднювальні речовини.

Індекс якості повітря в Нью-Делі у вівторок вранці становив 376, що було оцінено Центральною радою з контролю за забрудненням як "дуже погане". Вона вважає рівні від 0 до 50 "хорошими".

В інших частинах північної Індії, зокрема в штатах Пенджаб і Уттар-Прадеш, у вівторок вранці спостерігалися аналогічні погодні умови: у більшості місць температура коливалася від 6 до 10°C, повідомили в департаменті погоди.

В Пекине самый холодный декабрь за всю историю наблюдений26.12.2023, 01:05

Юлія Шрамко

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Густий туман порушив рух транспорту в Нью-Делі

     • 32567 переглядiв

    В Одесі чути постріли: працюють Сили оборони Півдня

     • 39630 переглядiв

    У Газі щонайменше 68 загиблих через ізраїльський авіаудар

     • 41253 переглядiв