hrupa-cholovikiv-u-viiskovii-formi-navidalas-v-sanatorii-na-zakarpatti-ozdorovchii-kompleks-poskarzhyvsia-v-sbu-ta-dbr

Група чоловіків у військовій формі навідалась в санаторій на Закарпатті: оздоровчій комплекс поскаржився в СБУ та ДБР

 • 43578 переглядiв

Озброєні люди у військовій формі увірвалися на територію комплексу "Термальні води Косино" на Закарпатті, під погрозами вигнали відвідувачів та "спакували" у свій автобус двох працівників комплексу.

Декілька десятків озброєних чоловіків у військовій формі увірвались на територію комплексу "Термальні води Косино" та під дулами автоматів повиганяли людей на вулицю, заявили представники санаторію  та оприлюднили відео події, передає УНН.

7 грудня 2023 року о 12 год. 30 хв. київського часу, декілька десятків невідомих осіб у балаклавах та у військовій формі з автоматами, увірвались на територію Комплексу "Термальні води Косино". Погрожуючи автоматами жінкам - працівницям комплексу, без жодних документів увірвались на приватну територію. Під дулами автоматів вигнали на вулицю із саун і процедурних кабінетів всіх відвідувачів, у тому числі дітей, жінок та людей похилого віку

- йдеться в повідомленні санаторію у Facebook.

Деталі

В заяві зазначено, що "акцію" організував очільник Закарпатського ОТЦК Савчук Андрій та очільник Ужгородського РТЦК Тищук Ігор.

Під час рейду на території комплексу, із загальної кількості відвідувачів було не більше 20% чоловіків, а всі інші це були люди похилого віку, діти і жінки. В ході події нікому так і не вручили повістку, проте озброєні люди у балаклавах "спакували" у свій автобус двох працівників комплексу та вивезли їх у невідомому напрямку.

Заяву та докази інциденту скерували в правоохоронні органи. Вже зареєстровано кримінальні провадження в Єдиному державному реєстрі кримінальних правопорушень за статтями перевищення службових повноважень, нанесення тілесних ушкоджень та викрадення людей.

Нагадаємо

Нещодавно у зв’язку з суспільним ажіотажем навколо вручення повісток у спортивних, відпочинкових та інших закладах у Закарпатському ТЦК заявили, що діють в межах закону та висловили свою думку щодо ухилянтів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні планують відкрити доступ до декларацій працівників ТЦК та членів ВЛК

Ганна Оніщенко

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    В окупованій Макіївці на Донеччині "бавовна": що відомо

     • 41110 переглядiв

    У Києві знесли пам'ятник офіцеру більшовиків Щорсу

     • 52333 переглядiв

    Росіяни обстріляли Херсон, поранені двоє людей

     • 103831 переглядiв