hovoryly-pro-naroshchuvannia-oboronnoi-promyslovosti-yes-kuleba-zustrivsia-z-ochilnykom-mzs-ispanii

Говорили про нарощування оборонної промисловості ЄС: Кулеба зустрівся з очільником МЗС Іспанії

 • 23016 переглядiв

Дмитро Кулеба зустрівся з Хосе Мануелем Альбаресом, щоб зміцнити партнерство та подякувати Іспанії за підтримку України у протистоянні з Росією та у переговорах щодо вступу до ЄС. Вони також обговорили питання розвитку оборонної промисловості ЄС.

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба зустрівся зі своїм іспанським колегою Хосе Мануель Альбаресом. Про це український урядовець розповів на своїй сторінці у соцмережі Х, передає УНН.

Деталі 

Я зустрівся з Хосе Мануель Альбаресом, щоб привітати його з повторним призначенням і підтвердити силу українсько-іспанського партнерства. Я вдячний моєму другові за підтвердження непохитної підтримки Іспанією України в протидії російській агресії, а також у грудневому рішенні про відкриття переговорів про вступ

- йдеться в дописі. 

За його словами, вони також обговорили шляхи нарощування потенціалу європейської оборонної промисловості.

Доповнення

Іспанський міністр на своїй сторінці у мережі X оприлюднив своє фтоо із зустрічі з Кулебою. 

"Я підтвердив тверду відданість Іспанії захисту миру, суверенітету та територіальної цілісності України. Також ми підтримуємо відкриття переговорів про вступ України до ЄС", - заявив Альбарес.

Нагадаємо

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба бойкотуватиме міністерське засідання ОБСЄ через рішення допустити на нього голову мзс рф сергія лаврова. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кулеба і Боррель обговорили кроки для рішення грудневого саміту ЄС про початок переговорів про вступ, робота продовжується

Володимир Омельченко

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Відновити світло на Одещині заважають дерева - ДТЕК

     • 26875 переглядiв

    У ПАРЄ створили комітет з питань українських дітей

     • 29289 переглядiв

    В Карпатах є небезпека сходження лавин

     • 26694 переглядiв