holova-zova-yurii-malashko-zustrivsia-z-poslamy-frantsii-kanady-ta-shveitsarii-ta-delehatsiieiu-oon-u-spravakh-bizhentsiv

Міжнародна делегація відвідала Запоріжжя: обговорили наслідки російської агресії та план відбудови Запорізької області

 • 30936 переглядiв

Юрій Малашко, голова Запорізької обласної державної адміністрації, обговорив з міжнародними представниками наслідки російських атак та підриву Каховської ГЕС, проблеми з мінами та плани відновлення території області.

Голова Запорізької обласної державної адміністрації Юрій Малашко провів зустріч з представниками Управління Верховного комісара Організації Об'єднаних Націй у справах біженців, а також з послами Франції, Швейцарії та Канади.  Вони обговорили ворожі атаки російським агресором регіону, наслідки підриву Каховської ГЕС, проблеми тотального замінування, а також важливість міжнародної підтримки мешканців регіону, зокрема план відбудови Запорізької області. Про це УНН повідомляє з посиланням на офiцiйний канал керівника ЗОВА.

Деталі

Іноземні партнери були проінформовані про щоденні ворожі атаки на населенні пункти регіону та об’єкти критичної інфраструктури, жахливі наслідки підриву Каховської ГЕС і виклики, пов’язані з абсолютно хаотичним замінуванням окупантами території області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ракетний удар рф по Донеччині: з-під завалів житлового будинку дістали тіло чоловіка

Крім того, Юрій Малашко презентував план відбудови Запорізької області та наголосив на важливості міжнародної підтримки мешканців регіону, особливо в зимовий період, подякувавши  за допомогу, яка вже надається Запорізькій області.

Серед іншого учасники зустрічі обговорили ініціативу налагодження побратимських відносин між містами. Представники дипломатичних місій запевнили, що їхні країни й надалі продовжуватимуть підтримку України та українців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спільна українсько-британська платформа TechBridge відкриє додаткове фінансування для українських компаній та стартапів – Федоров

Ігор Тележніков

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Українська команда Monte перемогла в турнірі ESL Challenger Jönköping з CS 2

     • 29547 переглядiв