holova-mzs-brytanii-kemeron-prybuv-v-izrail-vzhe-vidvidav-mistse-masovykh-ubyvstv-vlashtovanykh-khamas

Голова МЗС Британії Кемерон прибув в Ізраїль: вже відвідав місце масових убивств, влаштованих ХАМАС

 • 24868 переглядiв

Міністр закордонних справ Великої Британії Девід Кемерон перебуває в Ізраїлі. Відвідав місце масових вбивств, скоєних ХАМАСом. Кемерон підкреслив важливість перемир'я для надання допомоги і звільнення заручників.

Новопризначений міністр закордонних справ Великої Британії Девід Кемерон прибув з візитом до Ізраїлю. Візит відбувається на тлі тимчасового перемир’я між Ізраїлем і ХАМАС. Про це повідомляє Telegraph, пише УНН.

Деталі

Девід Кемерон в Ізраїлі вже відвідав кібуц Беері біля кордону з Газою, де сотні людей були вбиті та викрадені бойовиками ХАМАС.

Очікується, що під час візиту він також зустрінеться з ізраїльськими та палестинськими офіційними особами.

Візит міністра закордонних справ до Ізраїлю є частиною ширшої поїздки на Близький Схід і відбувається на тлі тимчасового перемир’я між Ізраїлем і ХАМАС.

Доповнення

Напередодні ввечері Кемерон головував на зустрічі арабських та ісламських лідерів у Лондоні, назвавши угоду про тимчасове перемир'я "важливою можливістю звільнити заручників і направити більше допомоги в Газу, щоб допомогти палестинському народу". Однак, судячи з усього, угоду відкладають: ізраїльські офіційні особи заявили, що вона набере чинності не раніше п'ятниці.

Тетяна Краєвська

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Норвегія готова закрити кордон з росією

     • 24372 переглядiв

    42 дрони-камікадзе за добу запустив ворог у районі Бахмута

     • 24490 переглядiв

    На кордоні з Польщею помер ще один водій

     • 25791 переглядiв