holova-mvs-vidreahuvav-na-zbii-u-roboti-kyivstaru

Голова МВС відреагував на збій у роботі Київстару

 • 32631 переглядiв

Компанія "Київстар" зіткнулася з серйозним збоєм в роботі, що призвело до перебоїв у наданні мобільних та інтернет-послуг. Міністр внутрішніх справ Клименко радить постраждалим особам звертатися за екстреною допомогою до екстрених служб або користуватися Wi-Fi у "пунктах незламності"

Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко відреагував на масштабний збій в оператора зв’язку "Київстар" (Kyivstar), заявивши, що у разі необхідності термінової допомоги абоненти можуть звертатися до правоохоронців та рятувальників, пише УНН.

Сьогодні в оператора зв’язку Kyivstar стався масштабний збій. Через це у багатьох абонентів відсутній мобільний зв'язок та інтернет-мережа. Якщо вам потрібна термінова допомога - зв'язатися з рідними або викликати екстрені служби - зверніться до найближчого управління поліції або пожежно-рятувальної частини. Також ви можете попросити про допомогу у нацгвардійців, поліцейських та прикордонників, які несуть службу у населених пунктах та на автодорогах

- написав Клименко у Telegram.

Міністр додав, що в "пунктах незламності", розгорнутих на базі підрозділів, що у структурі МВС, є можливість скористатися Wi-Fi.

"Поділіться цією інформацією із рідними та знайомими, які наразі перебувають без зв'язку!" - закликав він і додав, що екстрені номери 101, 102, 112 працюють у штатному режимі.

Нагадаємо

У "Київстарі" заявили, що проблеми з доступом до мобільного зв’язку та інтернету виникли через технічний збій у мережі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ситуація з Київстаром: джерела заявляють про обшуки в компанії

Популярні

Новини по темі

Голова МВС відреагував на збій у роботі Київстару

 • 32631 переглядiв

ВАКС присудив 7 років колонії голові райсуду Вінниччини

 • 25949 переглядiв