holova-arma-duma-pokazala-naskilky-retelno-spivrobitnyky-ahentstva-provodiat-ohliad-trts-huliver

Голова АРМА Дума показала, наскільки ретельно співробітники агентства проводять огляд ТРЦ "Гулівер"

 • 45953 переглядiв

Працівники АРМА проводять огляд приміщень БЦ "Гулівер" у Києві для передачі в управління агентству за рішенням суду. Представники "Гулівера" вважають це рішення незаконним і планують оскаржувати його.

Працівники Агентства з розшуку та менеджменту активів (АРМА) здійснюють огляд офісних приміщень у бізнес-центрі "Гулівер", який за рішенням суду мають передати в управління агентству. Про це повідомила очільниця АРМА Олена Дума, передає УНН.

"Враховуючи те, що ухвалою Шевченківського районного суду міста Києва до Нацагентства передано торговельно-офісний центр з об'єктами громадського призначення та паркінгом, загальна площа яких складає майже 152 тис. кв. метрів, ретельний та якісний огляд такого об'єкта потребує тривалої роботи.  Наразі оглянуто три нижні поверхи паркінгу та торговий центр", - написала Дума в своєму тг-каналі.

За її словами, сьогодні працівники АРМА спільно з Національною поліцією України здійснюють огляд офісних приміщень.

Також Олена Дума опублікувала відео, на якому працівники АРМА здійснюють "ретельний та якісний огляд" приміщень "Гуліверу". На ньому видно, як група чоловіків прогулюються з одного офісу в інший і милуються краєвидом з вікна столичного комплексу.

Водночас у БФК "Гулівер" у коментарі УНН повідомили, що попри те, що представники АРМА прийшли без попередження і без відповідних повноважень на доступ до приміщень, їм не чинили перешкод у перебуванні на місцях загального користування ТРЦ. Також з метою уникнення конфлікту та негативних інформприводів їх допустили до деяких приміщень, які наразі фактично не використовуються, а отже – такий візит не перешкоджав господарській діяльності жодної особи.

"Разом з тим, назвати цей процес оглядом приміщень з якою би то не було подальшою метою – складно. Варто зазначити, що ми вважаємо рішення суду про передачу БФК "Гулівер" в управління АРМА таким, що грубо порушує процесуальні та матеріальні норми права та фактично означає захоплення бізнесу за сприяння правоохоронних та силових органів… Ми і надалі будемо у правовому полі відстоювати свою позицію і не допустимо будь-яких незаконних дій з боку АРМА чи правоохоронних органів", - повідомили представники "Гуліверу".

Додамо

На початку червня Шевченківський районний суд Києва задовольнив клопотання Офісу Генпрокурора і дозволив передачу комплексу "Гулівер" в управління АРМА. Однак, представники "Гуліверу" розцінюють таке рішення, як захоплення бізнесу і в судах доводять його безпідставність та незаконність.

Лілія Подоляк

Слайдер

    Популярні

    Новини по темі

    КНДР шукає ліки за кордоном для Кім Чен Ина - AP

     • 15081 переглядiв

    Армія рф атакувала Херсон з дрона, постраждав чоловік

     • 26150 переглядiв

    У вівторок відключень світла не заплановано - ДТЕК

     • 18975 переглядiв