henshtab-zsu-zaklykaie-ukraintsiv-ta-inozemtsiv-utrymatys-vid-vidviduvannia-zony-boiovykh-dii-bez-spetsdozvolu

Генштаб ЗСУ закликає українців та іноземців утриматись від відвідування зони бойових дій без спецдозволу

 • 16503 переглядiв

Генштаб ЗСУ попереджає про небезпеку несанкціонованого перебування в районах бойових дій. Громадян та іноземців закликають дотримуватися правил переміщення, особливо у 20-кілометровій прикордонній зоні Сумської області.

Генеральний штаб Збройних сил України закликав громадян, зокрема й іноземців, не перебувати у зоні бойових дій без дозволу. Про це пише УНН з посиланням на заяву Генерального штабу ЗСУ.

Деталі

Попри безпекові заходи, які вживаються військовим командуванням для виконання цілей операції, збереження життя та здоров’я військовослужбовців і цивільного населення, мають місце випадки несанкціонованого проникнення окремих осіб в райони ведення бойових дій 

- наголошують військові. 

У Генштабі наголосили, що це може негативно вплинути на заходи безпеки застосування військ сил, чим створити додаткову загрозу життю як наших воїнів, так і цивільних громадян.

Українські журналісти зняли репортаж у російській суджі14.08.24, 12:59

Закликаємо громадян України та іноземців дотримуватися встановлених правил щодо переміщення в районах бойових дій, зокрема і у двадцятикілометровій прикордонній зоні Сумської області

- йдеться в заяві Генеральному штабу. 

Нагадаємо

Військове командування ввело обмеження на переміщення у 20-кілометровій прикордонній зоні Сумської області через активізацію бойових дій. Допуск здійснюється за паспортами з відміткою про реєстрацію проживання в цій зоні.

Популярні

Новини по темі

У Києві різко зростає захворюваність на COVID-19

 • 16477 переглядiв