henshtab-pro-sytuatsiiu-na-fronti-protiahom-doby-vidbulosia-54-boiovykh-zitknennia

Генштаб про ситуацію на фронті: оперативна обстановка на сході та півдні залишається складною

 • 26064 переглядiв

Протягом дня відбулося 54 бойових зіткнення між українськими та російськими військами, при цьому росія завдала 6 ракетних ударів, 87 авіаударів та 32 удари з реактивних систем залпового вогню, що призвело до жертв серед мирного населення та руйнувань інфраструктури.

У Генеральному штабі заявили, що протягом доби відбулося 54 бойових зіткнення, оперативна обстановка на сході та півдні України залишається складною, передає УНН із посиланням на вечірнє зведення.

Деталі

За даними Генштабу, противник і надалі продовжує вести загарбницьку війну. Незважаючи на значні втрати, не відмовляється від планів щодо повної окупації України, ігнорує закони та звичаї війни, використовує тактику терору, завдає ударів, здійснює обстріли як військових, так і цивільних об’єктів. Ворог активно застосовує авіацію та квадрокоптери типу "FPV", проводить штурмові дії за підтримки бронетехніки.

"Оперативна обстановка на сході та півдні України залишається складною. Протягом доби відбулося 54 бойових зіткнення", - йдеться у повідомленні.

Додамо

Загалом ворог завдав 6 ракетних та 87 авіаційних ударів, здійснив 32 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є поранені серед цивільного населення. Руйнувань та пошкоджень зазнали багатоповерхові та приватні будинки, а також інші об’єкти інфраструктури, додали у Генштабі.

Антоніна Туманова

Війна

Популярні

Новини по темі

Іспанія вшанувала пам'ять жертв терактів 11 березня 2004 року

 • 27186 переглядiв

Запорізький напрям: ССО показали як HIMARS б’є по ворожій РЕБ

 • 27350 переглядiв