henshtab-na-fronti-vidbulosia-96-boiezitknen-naiaktyvnishi-boi-na-pokrovskomu-napriamku

Генштаб: на фронті відбулося 96 боєзіткнень, найактивніші бої на Покровському напрямку

 • 20620 переглядiв

За добу відбулося 96 бойових зіткнень. Ворог був найактивніший на Покровському напрямку.

На фронті відбулося 96 бойових зіткнень. Ворог продовжує бути найбільш активним на Покровському напрямку. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, передає УНН.

Деталі

Із початку доби відбулося 96 бойових зіткнень, противник завдав один ракетний удар із застосуванням однієї ракети, 63 авіаційні удари із застосуванням 88 КАБів, більше 500 ударів дронами-камікадзе та здійснив понад 3,5 тисячі обстрілів позицій наших військ і населених пунктів із використанням різних типів озброєння

- Генеральний штаб ЗСУ.

Ситуація на напрямках

На Харківському: сталося 6 бойових зіткнень. ЗСУ відбили 5 атак загарбників у районах Глибокого, Тихого та Вовчанська. Однак, один бій триває досі поблизу Вовчанська.

На Куп’янському: окупанти спробували здійснити атаку поблизу Синьківки.

На Лиманському: противник 14 разів намагався просунутися в напрямку населених пунктів Макіївка, Невське, Терни та Новосергіївка. Але жодних успіху ворог не мав, відтак втрат українських позицій не допущено.

На Сіверському: ЗСУ відбили 6 штурмів у районах Верхньокам’янського та Спірного.

На Краматорському: відбулося 2 бойових зіткнення. Терористи були активні в районі Іванівського та Андріївки, проте всі спроби атаки виявилися безуспішними.

На Торецькому: агресор 15 разів намагався вклинитися в нашу оборону. Захисники відбили 13 атак в районах населених пунктів Північне, Торецьк, Нью-Йорк та Залізне. Відтак, 2 атаки ще триває.

На Покровському: окупанти здійснив 27 штурмів. Найбільша ворожа активність зберігається  в районі  Новоолександрівки, Веселого, Сергіївки, Яснобродівки та Калинового. ЗСУ відбили 17 атак, ще 10 бойових зіткнень – тривають. Ситуація складна, проте контрольована.

На Курахівському: відбулося 14 бойових зіткнень. Загарбники намагаються просунутися в районах населених пунктів Красногорівка та Георгіївка. ЗСУ відбили 10 атак, 4 з яких – тривають досі.

На Времівському: відбулося 6 бойових зіткнень. ЗСУ відбили 5 атак в районах Костянтинівки та Роздольного. Ще один бій триває.

На Оріхівському: обстановка суттєвих змін не зазнала, 3 атаки ворога відбито.

На Придніпровському: Захисники двічі давали жорстку відсіч  загарбникам.

Генштаб: на фронті відбулося 107 бойових зіткнень за добу26.07.24, 23:30

Популярні

Новини по темі