henshtab-na-fronti-vidbulosia-86-boiezitknen-voroh-sohodni-buv-aktyvnym-na-pokrovskomu-ta-kurakhivskomu-napriamkakh

Генштаб: На фронті відбулося 86 боєзіткнень. Ворог сьогодні був активним на Покровському та Курахівському напрямках

 • 67215 переглядiв

Відбулося 86 бойових зіткнень на різних ділянках фронту, причому найбільшу активність противник виявляв на Покровському та Курахівському напрямках, застосовуючи ракетні удари, авіацію та безпілотники, а українські війська відбивали численні атаки.

На передовій відбулося 86 бойових зіткнень. Терористи сьогодні були активними на Покровському та Курахівському напрямках. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, передає УНН.

Деталі

російські загарбники завдали по території України три ракетних удари, а таккож 46 авіаударів, скинувши 82 КАБи. Крім цього, росіяни задіяли для ураження 417 дронів-камікадзе та здійснили понад 3000 обстрілів по позиціях наших військ і населених пунктах

- Генеральний штаб ЗСУ.

Ситуація на напрямках

На Харківському: противник 5 разів атакував неподалік Вовчанська та Глибокого.

На Куп’янському: окупанти 9 разів штурмував у районах Синьківки, Новоселівки, Піщаного, Берестового та Андріївки. ЗСУ відбили 6 атак, ще 3 - наразі тривають.

На Лиманському: загарбники 6 разів безуспішно атакували неподалік Невського та Макіївки.

На Сіверському: терористи наступали в районах Верхньокам’янського, Північного та Переїзного. ЗСУ зупинили 8 атак, ще одне бойових зіткнення продовжується.

На Краматорському: триває 2 бойових зіткнення поблизу Кліщіївки.

На Торецькому: ворожі сили 7 разів атакували біля Північного, Торецька та Нью-Йорка. Захисники зупинили 6 атак, одна атака - продовжується.

На Покровському: супротивник 19 разів намагався прорвати оборону українських військ неподалік населених пунктів Воздвиженка, Новоолександрівка, Калинове, Прогрес та Новоселівка Перша. Нині тривають ще 3 бойових зіткнення.

На Курахівському: 17 разів загарбники атакували біля Красногорівки, Георгіївки, Костянтинівки та Парасковіївки. Зараз ще продовжуються 2 бойових зіткнення.

На Времівському: терористичні сили агресора здійснили наступальні дії неподалік Водяного та Костянтинівки. Втім, під час 2 бойових зіткнень - зазнали невдачі.

На Придніпровському та Оріхівському: спроби противника штурмувати Захисників були безуспішні.

Генштаб про ситуацію на фронті: найбільше ворожих атак на Покровському напрямку, крім того окупанти стали активніші на Курахівському16.07.24, 16:54

Популярні

Новини по темі

В Одеській області прогримів вибух

 • 54643 переглядiв