henshtab-na-fronti-vidbulosia-130-boiezitknen-na-pokrovskomu-napriamku-zberihaietsia-vysoka-intensyvnist-boiovykh-dii

Генштаб: на фронті відбулося 130 боєзіткнень. На Покровському напрямку зберігається висока інтенсивність бойових дій

 • 21670 переглядiв

На передовій з початку доби відбулося 130 боєзіткнень. Окупанти продовжують інтенсивно атакувати на Покровському напрямку. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, передає УНН.

Деталі

російські загарбники завдали по території України один ракетний удар, 38 авіаударів із застосуванням 76 КАБів, також задіяли 473 дрони-камікадзе. Разом з тим, ворог здійснив понад 2800 обстрілів по позиціях наших військ та населених пунктах із використанням різних типів озброєння

- Генеральний штаб ЗСУ.

Ситуація на напрямках

На Харківському: ворог здійснив 18 атак поблизу Сотницького Козачка, Глибокого, Липців та Вовчанська. ЗСУ відбили 14 штурмів противника, ще 4 боєзіткнення на даний час тривають.

На Куп’янському: окупанти 4 рази атакували позиції українських військових у районах Синьківки, Стельмахівки та Новоселівки. Захисники відбили всі штурми.

На Лиманському: загарбники 14 разів намагалися просунутися поблизу Греківки, Макіївки та Тернів. ЗСУ відбили 13 атак, ще один бій триває поблизу Невського.

На Сіверському: агресор 8 разів атакуваа у районах Білогорівки, Верхньокам’янського та Виїмки, з яких 4 атаки не мали успіху, проте ще 4 - тривають.

На Краматорському: терористи здійснили 14 штурмових дій в районах Калинівки, Григорівки та Кліщіївки. ЗСУ відбили 11 атак, однак нині ще триває 3 боєзіткнення.

На Торецькому: ситуація напружена. Окупанти 18 разів безуспішно атакували поблизу Північного, Торецька та Нью-Йорка.

На Покровському: кількість боєзіткненнь зросла до 33. Загарбники продовжують натиск поблизу Новоолександрівки, Воздвиженки, Калинового, Прогреса, Лозуватського, Новоселівки Першої, Євгенівки та Яснобродівки. Захисники на зараз відбили 23 ворожі атаки, втім 10 бойових зіткнень ще продовжуються.

На Курахівському: нині відбулося 10 боєзіткнень. Супротивник намагався просунутися в районах населених пунктів Красногорівка, Невельське та Парасковіївка. ЗСУ відбили 9 ворожих атак, ще одна - триває.

На Времівському: терористи 7 разів провели штурмові дії в районах Водяного та Макарівки. Захисники  відбили 6 атак, ще одна - триває.

На Оріхівському: армія ворога двічі атакувала в районах Малої Токмачки та Роботиного.

На Придніпровському: росіяни здійснили 2 спроби захопити позиції українських воїнів в районі Кринок, проте ЗСУ відбили ці штурми.

Генштаб: на фронті відбулося 135 боєзіткнень. На Торецькому напрямку ситуація напружена04.07.24, 00:26

Юлія Котвицька

Війна

    Популярні

    Новини по темі