henshtab-na-fronti-vidbulosia-116-boiezitknen-voroh-kontsentruvav-svoi-zusyllia-na-pokrovskomu-ta-kurakhivskomu-napriamkakh

Генштаб: На фронті відбулося 116 боєзіткнень. Ворог концентрував свої зусилля на Покровському та Курахівському напрямках

 • 51935 переглядiв

За інформацією від Генштабу, з початку доби відбулося 116 бойових зіткнень. Сьогодні противник особливо зосередив свої зусилля на Покровському і Курахівському напрямках.

На фронті з початку доби відбулося 116 бойових зіткнень. Сьогодні ворог концентрував свої зусилля на Покровському та Курахівському напрямках. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, передає УНН.

Деталі

З початку доби відбулося 116 бойових зіткнень, противник завдав два ракетних удари чотирма ракетами, 47 авіаударів (застосував 70 КАБів) та 444 удари дронами-камікадзе, здійснив 3227 обстрілів позицій наших військ

- Генеральний штаб ЗСУ.

Ситуація на напрямках

На Харківському: ЗСУ відбили 5 атак ворога в районі Вовчанська. Тут загарбники втратили 99 військовослужбовців вбитими та пораненими і 14 одиниць військової техніки, зокрема, знищено бойову броньовану машину, шість автомобілів та пошкоджено три артсистеми.

На Куп’янському: Захисники відбили 9 атак окупантів. Проте тривають ще 2 бойових зіткнення в районах Піщаного та Стельмахівки.

На Лиманському: зафіксовано 9 спроб загарбників просунутись у напрямках Копанок, Макіївки та у Серебрянському лісі. Також ЗСУ відбили 4 атаки. Ситуація під контролем українських воїнів.

На Сіверському: окупанти зазнали невдачі при спробах штурму наших позицій поблизу Роздолівки та Виїмки.

На Торецькому: Сили захисту відбили 7 атак терористів.

На Покровському противник цієї доби здійснив 46 спроб витіснити українськіх захисників із займаних позицій. Більше половини атак ворог провів з району Очеретиного. Ситуація напружена. Проте тривають бої за населений пункт Новоолександрівка.

На Времівському відбулося 4 бойових зіткнення. Ворожі штурми були зупинені в районах Урожайного та Старомайорського.

На Покровському напрямку ворог 19 разів пробував витіснити українських захисників із займаних позицій - Генштаб23.06.24, 12:41

Юлія Котвицька

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    У тимчасово окупованому Криму пролунали вибухи

     • 85796 переглядiв

    У загарбаному Скадовську прогриміли вибухи

     • 76225 переглядiв

    В Києві та області завтра можливі дощі, подекуди грози

     • 52862 переглядiв