henshtab-na-fronti-vidbulosia-107-boiovykh-zitknen-za-dobu

Генштаб: на фронті відбулося 107 бойових зіткнень за добу

 • 29358 переглядiв

На фронті відбулося 107 бойових зіткнень. Найінтенсивніші атаки ворога на Покровському напрямку - 30 штурмів, половина з яких триває біля Новоолександрівки, Воздвиженки, Новоселівки Першої і Яснобродівки.

Від початку доби на передовій відбулося 107 бойових зіткнень, повідомив Генштаб ЗСУ у вечірньому зведенні, передає УНН.

Деталі

На Харківському напрямку російські окупанти дев’ять разів намагались штурмувати оборонні рубежі в районах Вовчанська, Глибокого та Слобожанського. Ситуація під контролем наших військ. Ще триває один бій біля міста Вовчанськ.

Шість разів ворог атакував наші позиції на Куп’янському напрямку. Успішно відбито чотири штурмових дії поблизу населених пунктів Табаївка та Стельмахівка.  Неподалік цих же населених пунктів два боєзіткнення продовжуються.

На Лиманському напрямку російські війська вчинили 10 атакувальних спроб поблизу Новоєгорівки, Новосергіївки, Невського та Тернів. Продовжується бій у районі Невського. Ситуація контрольована.

На Сіверському напрямку агресор провів три штурмових дії неподалік Верхньокам’янського. Усі намагання ворога просунутись були безуспішними.

На Краматорському напрямку наші війська зупинили шість атак противника поблизу Часового Яру і Григорівки.  Два боєзіткнення ще не закінчені. Загарбники зазнають втрат.

На Торецькому напрямку росіяни намагалися 11 разів вклинитися в наші оборонні рубежі біля населених пунктів Північне, Залізне, Торецьк та Нью-Йорк. Відбито вісім атак, три - ще тривають.

Найбільш інтенсивно атакує ворог на Покровському напрямку.  Тут від початку доби відбувалося 30 штурмів з боку росіян,  майже половина з них продовжуються біля населених пунктів Новоолександрівка, Воздвиженка, Новоселівка Перша і Яснобродівка.

На Курахівському напрямку загарбники намагалися 14 разів просунутися в районах населених пунктів Нетайлове, Костянтинівка, Красногорівка та Парасковіївка, триває три боєзіткнення поблизу Красногорівки.

На Времівському напрямку загарбники розпочали дев’ять атак в районах Водяного і Урожайного. Сім з них ще тривають. Ворог концентрує зусилля у бік Старомлинівки.

На Оріхівському напрямку зазнали невдачі п’ять атак противника біля Малої Токмачки, Роботиного та Новоандріївки.

Третій і останній: у Генштабі підтвердили атаку на залізничний паром в порту "Кавказ" краснодарського краю23.07.24, 19:50

Популярні

Новини по темі

Генштаб: на фронті відбулося 107 бойових зіткнень за добу

 • 29358 переглядiв

У німецькому місті Меммінгені стався сильний вибух

 • 21285 переглядiв

Прем'єр-міністр Індії Моді відвідає Україну в серпні

 • 25082 переглядiв