ukenru
henshtab-intensyvni-boi-na-shesty-diliankakh-frontu-naihariachishe-na-novopavlivskomu-avdiivskomu-ta-lymanskomu-napriamkakh

Генштаб: Інтенсивні бої на шести ділянках фронту, "найгарячіше" на Новопавлівському, Авдіївському та Лиманському напрямках

 • 35886 переглядiв

Російські окупанти завдали 2 ракетних та 54 авіаційних удари, 41 раз застосували реактивні системи залпового вогню та взяли участь у 67 бойових зіткненнях на шести напрямках на українському фронті, найбільше бойових дій відбулося на Новопавлівському, Авдіївському та Лиманському напрямках.

Російські загарбники атакували у середу на шести напрямках. Загалом на українському фронті відбулось 67 бойових зіткнень. Найбільше на Новопавлівському, Авдіївському та Лиманському напрямках. Про це свідчать дані Генерального штабу Збройних Сил України, передає УНН.

Протягом доби зафіксовано 67 бойових зіткнень. Загалом, ворог завдав 2 ракетних та 54 авіаційних удари, здійснив 41 обстріл з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

– підсумували у Генштабі ЗСУ дані за добу.

Деталі

На Лиманському напрямку наші воїни відбили 10 атак противника. За даними Генштабу росіяни наступали за підтримки авіації біля Білогорівки й Золотарівки Луганської області, а також поблизу Ямполівки, Тернів, Роздолівки й Веселого на Донеччині.

На Бахмутському напрямку наші захисники дали відсіч ворогу 5 разів. Загарбники безуспішно штурмували позиції ЗСУ біля Богданівки,  Іванівського й Кліщіївки Донецької області.

Ситуація на полі бою та євроатлантичні прагнення України: Зеленський зустрівся із міністеркою оборони Нідерландів20.03.24, 18:28 • [views_0]

На Авдіївському напрямку українські оборонці відбили 11 атак ворога в районах населених пунктів Бердичі, Семенівка, Тоненьке, Первомайське, Нетайлове та Невельське Донецької області.

На Новопавлівському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога біля Красногорівки, Георгіївки, Новомихайлівки, Водяного й Урожайного. Тут росіяни впродовж середи наступали за підтримки авіації 18 разів.

росіяни активно використовують дрони для атаки на прифронтові регіони України - ОК "Південь"19.03.24, 13:08 • [views_0]

На Оріхівському напрямку окупанти намагались прорвати українську оборону 5 разів. За підтримки авіації армійці рф атакували позиції ЗСУ біля Старомайорського на Донеччині та Роботиного на Запоріжжі.

На Херсонському напрямку впродовж доби ворог здійснив три атаки на позиції наших військ на лівому березі Дніпра.

Додатково

За даними Генштабу ЗСУ в середу бійці з підрозділу ракетних військ та артилерії  уразили складу боєприпасів росіян. А пілоти із авіації Сил оборони завдали 10 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки окупантів.