gur-rosiya-zakhovala-svoyu-aviatsiyu-vid-udariv-zs-ukrayini

ГУР: росія заховала свою авіацію від ударів ЗС України

 • 982596 переглядiв

КИЇВ. 19 лютого. УНН. Бойова авіація країни-терориста розміщена в основному на території рф, щонайменше за 200 км від Державного кордону України поза досяжністю вогню українських сил. Про це представник воєнної розвідки України Андрій Юсов повідомив у коментарі “Kyiv Post”, передає УНН.

Деталі

Юсов зазначив, що за оцінками ГУР МО України росіяни можуть використовувати авіацію для підтримки наземних сил окупантів на сході України.

«Ці сили в першу чергу можуть бути використані на Донбасі. Наступ росії на сході триває, і це реалізація плану путіна щодо захоплення до кінця березня територій Донецької та Луганської областей», – сказав він.

Проте представник ГУР прогнозує, що спроба москви завоювати східні регіони України зазнає невдачі — з літаками чи без них.

«росії не вдасться реалізувати цей план. Щоб захистити Україну, нам потрібно посилити не лише нашу ППО, а й авіацію зокрема», – додав представник ГУР МО України.

Нагадаємо

Представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов в інтерв'ю Kyiv Post повідомив, що росія зосередила близько 450 літаків тактичної авіації і близько 300 гелікоптерів за 200 кілометрів від кордону з Україною.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    ГУР: росія заховала свою авіацію від ударів ЗС України

     • 982596 переглядiв

    Премʼєр-міністр Італії Джоджія Мелоні прибуде до Києва

     • 670885 переглядiв

    Дощ з мокрим снігом: погода на понеділок

     • 589000 переглядiв

    До квітня Україна отримає лише 50 танків – ЗМІ

     • 477135 переглядiв

    У Польщі водій таксі зґвалтував українку

     • 4342056 переглядiв