gubernator-savchenko-oprilyudniv-video-yake-svidchit-scho-dovirena-osoba-timoshenko-ymovirno-vimagaye-groshi

Губернатор Савченко оприлюднив відео, яке свідчить, що довірена особа Тимошенко ймовірно вимагає гроші

 • 8922 переглядiв

КИЇВ. 27 березня. УНН. Голова Миколаївської облдержміністрації Олексій Савченко під час сьогоднішнього брифінгу показав відео з депутатом Первомайської міської ради від "Батьківщини" Тимуром Глушко, який нібито обіцяє допомогти підприємцю за гроші вирішити деякі питання, повідомляє УНН.

На відео, оприлюдненому губернатором, нібито Глушков, який є довіреною особою кандидата в президенти України Юлії Тимошенко, обіцяє своє сприяння у вирішенні питань, пов'язаних з нерухомістю, а саме йдеться про кіоски та земельні аукціони.

За словами Савченка, підприємці самі звернулися до влади області та передали відео.

"На цьому ролику йде розмова з певною кількістю підприємців (міста Первомайська - ред.) І це мене наштовхує на думку, що такі розмови були не один раз і є багато випадків саме потерпілих від дій цієї особи", - зазначив голова ОДА.

Під час брифінгу було продемонстровано і саме відео. На відео ймовірно Тимур Глушко спілкується з якоюсь жінкою і каже про вирішення певних проблем.

Наводимо фрагмент розшифровки слів на відео:
"- Стартова ціна там 4140 на рік. Вони там кажуть, що наступний крок 10 відсотків. 400 гривень, тобто 4540. Ви обидва погоджуєтеся з ціною 4140, але, коли називає ціну 4500, то ви не піднімаєте. Він каже: раз, два, три, продано. І відразу на тебе в той же день оформляють документи. Значить, завтра поїду розбиратися, двоє людей вже подали заявки. Вона ж публікує все це в газеті (...)
- Ми нічого безкоштовно не робимо, за останній підпис він збив з мене 6-й айфон щодо цієї землі. Хоча до цього ще купу всього давали. А за 6-й айфон я заплатив 650 доларів. Ось архітектору і поліції платять завжди, я за останні павільйони навпроти "Плази" заплатив по 400 доларів за кожен з 16, особисто я платив", - каже чоловік на відео.

Як розповів УНН, радник голови Миколаївської облдержадміністрації Андрій Сенченко, голова ОДА вже направив письмове звернення про можливий злочин в СБУ і готовий передати всі наявні у нього матеріали.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Повітряні Сили збили 28 із 29 ударних російських дронів

     • 101347 переглядiв

    Уночі над Дніпропетровщиною ППО знищила два "шахеди"

     • 71364 переглядiв

    Нічна атака на Харків: стали відомі наслідки

     • 28881 переглядiв

    Помічник Трампа зізнався, що вкрав у нього $60 тисяч

     • 52173 переглядiв

    Новини по темі

    Дієтолог назвала злочином продаж снеків дітям

     • 20726 переглядiв

    У Києві завтра без опадів - синоптики

     • 12423 переглядiв

    У Києві через обвал плит загинула жінка

     • 10460 переглядiв

    У готелях зобов'яжуть проектувати універсальні номери

     • 14390 переглядiв