google-chrome-avtomatychno-pereviriatyme-bezpeku-paroliv-u-fonovomu-rezhymi

Google Chrome автоматично перевірятиме безпеку паролів у фоновому режимі

 • 34291 переглядiв

Відтепер Google Chrome автоматично перевірятиме, чи не були скомпрометовані збережені паролі, а функція перевірки безпеки також відстежуватиме підозрілі розширення і може відкликати дозволи на невикористовувані сайти.

Відтепер Google Chrome буде автоматично у фоновому режимі перевіряти, чи не скомпрометовані збережені паролі в інтернеті. Про з посиланням на блог компанії, передає УНН.

Деталі 

Після оновлення функція перевірки безпеки Google Safety Check яка, серед іншого, перевіряє інтернет на предмет компрометації збережених паролів, тепер буде працювати автоматично у фоновому режимі на робочому столі.

Google виплатить $700 млн американським клієнтам: про це йдеться у мировій угоді щодо Play Store19.12.23, 11:44

У компанії пояснюють, що постійні перевірки можуть означати, що ви отримаєте попередження про пароль, який вам слід змінити раніше, ніж це було б зроблено до нововведення.

Safety Check також відстежує підозрілі розширення або дозволи сайтів, на які вам потрібно звернути увагу, і ви можете реагувати на сповіщення Safety Check з меню з трьома крапками в Chrome.

Крім того, Google заявляє, що Safety Check може відкликати дозволи сайту, якщо ви не відвідували його протягом тривалого часу.

Доповнення

Google також анонсував майбутню функцію для груп вкладок Chrome, також на робочому столі: Chrome дозволить вам зберігати групи вкладок, щоб ви могли використовувати ці групи на різних пристроях, що може бути зручно, коли ви переходите з комп’ютера вдома на ноутбук під час подорожі.

У компанії запевняють, що ця функція буде запущена протягом наступних кількох тижнів.

Нагадаємо

Майже дві третини від 100 мільйонів канадських доларів, які американська компанія Google щорічно виплачує канадським ЗМІ, отримає сегмент канадських друкованих видань.

Google розкрив топ пошукових запитів в Україні за 2023 рік: що у списку11.12.23, 13:59

Володимир Омельченко

Технології

Популярні

Новини по темі

Банки нарощують кредитування бізнесу та населення - НБУ

 • 24533 переглядiв

WSJ: ліквідацію пригожина організував микола патрушев

 • 25841 переглядiв