glava-mvs-vibukh-u-shevchenkivskomu-sud-poperedno-vlashtuvav-igor-gumenyuk

Глава МВС: вибух у Шевченківському суд, попередньо, влаштував Ігор Гуменюк

 • 711149 переглядiв

КИЇВ. 5 липня. УНН. Глава МВС Ігор Клименко попередньо підтвердив, що вибухи в суді влаштував Ігор Гуменюк, обвинувачений в теракті під Радою в 2015-му. Про це він сказав під час брифінгу біля Шевченківського суду, передає УНН.

Цитата

"Попередньо, пан Гуменюк, підозрюваний у скоєнні тяжкого злочину у 2015 році в результаті якого загинуло четверо військових Національної гвардії. Сьогодні його привезли до суду... За дві години після початку Гуменюк закрився у туалеті, а потім викинув по караулу якийсь вибуховий пристрій... Таких вибухів було два, попередньо...", - повідомив Клименко.

Додамо

Як повідомив глава МВС, правопорушник, який влаштував вибух у Шевченківському суді Києва, загинув на місці події - попередньо, підірвав себе. 

Нагадаємо

5 липня близько 17:20 надійшло повідомлення про вибух у приміщенні Шевченківського районного суду Києва.

Як повідомили у стличній прокуратурі, попередньо встановлено, що обвинувачений, якого доставили в суд для участі у судовому засіданні, перебуваючи у вбиральні, вчинив спробу втечі з-під варти. При цьому він використав невстановлений вибуховий пристрій.

Згодом він зачинився всередині конвойного приміщення.

Відомо, що вже розпочато досудове розслідування за фактом спроби втечі підсудного з-під варти, вчинене способом небезпечним для життя багатьох людей (ч. 2 ст. 15 ч. 2 ст. 393 КК України).

На місці події на даний час перебувають прокурори, слідчо-оперативна група, вибухотехніки та кінологи.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі