ukenru
futbol-dinamo-u-19-zdobulo-chetvertiy-vigrash-u-yunatskiy-lizi-uyefa

Футбол: "Динамо" U-19 здобуло четвертий виграш у Юнацькій Лізі УЄФА

 • 16100 переглядiв

КИЇВ. 24 листопада. УНН. У Києві на стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського пройшов матч 5-го туру групового етапу Юнацької Ліги УЄФА між київським "Динамо" та мюнхенською "Баварією", інформує УНН з посиланням на сайт "біло-синіх".

Деталі

Самба взяв безпосередню участь у гольовій атаці вже на 7-й хвилині матчу. Сенегалець протягнув м'яч лівим флангом до штрафного майданчика, віддав на Вівчаренка, фланговий захисник м’яко накинув у район 11-метрової позначки, і Яцик головою пробив повз воротаря – 1:0.

Подвоїти перевагу господарям вдалося на 69 хвилині. Волошин увірвався до штрафного майданчика і був збитий суперником - арбітр призначив пенальті, який упевнено реалізував Бражка - 2:0.

До кінця гри у гостей особливих моментів не було, але перед фінальним свистком мюнхенцям вдалося скоротити відставання до мінімуму. Взяття воріт організували футболісти, які вийшли на заміну, – після розіграшу кутового Хепберн навісив, а Дібрані завдав точного удару (2:1).

Отже, у "динамівців" стало 13 набраних очок, у "Баварії" жодного. Другою йде "Бенфіка" (12).

Доповнення

У заключному турі на динамівців чекає вирішальна битва за перше місце у групі – для того, щоб утриматися на вершині та напряму вийти до 1/8 фіналу, нашій команді достатньо не програти в Лісабоні місцевій "Бенфіці".

Українські Національні Новини

Спорт