frantsuzkoho-pysmennyka-behbedera-zatrymaly-u-spravi-pro-zgvaltuvannia

Французького письменника Бегбедера затримали у справі про зґвалтування

 • 27105 переглядiв

Французький письменник Фредерік Бегбедер був затриманий для допиту в По у зв'язку зі звинуваченнями у зґвалтуванні після скарги молодої жінки.

Французький письменник Фредерік Бегбедер затриманий у поліцейському комісаріаті міста По, куди його викликали на допит, передає УНН із посиланням на France Bleu.

Деталі

Письменник Фредерік Бегбедер був викликаний до поліцейської дільниці По. Інформацію підтвердив прокурор Родольф Жаррі. Попереднє розслідування розпочато за фактом зґвалтування, повідомило franceinfo джерело в поліції.

Згідно з інформацією, зібраною franceinfo, влітку минулого року молода жінка подала скаргу на письменника. Вона стверджує, що мала перший статевий зв'язок з ним за згодою, а потім другий без згоди тієї самої ночі. Події відбувалися в номері готелю.

Раніше в той же день прокуратура уточнила, що це "справа не пов'язана з наркотиками", без додаткових коментарів.

Довідка

Фредерік Беґбедер - французький прозаїк, публіцист, літературний критик, редактор, сценарист, актор та режисер.

Заслужену славу одного з найцікавіших сучасних французьких письменників Фредеріку Бегбедеру принесли романи "Спогади молодої людини" (1990), "Канікули в комі" (1995), "Кохання живе три роки" (1997), "Розповіді під екстазі" (1997) , "Романтичний егоїст", "99 франків", що став лідером книжкових продажів 2000 року у Франції.

Антоніна Туманова

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    15 років тюрми отримав інформатор так званого "мдб днр"

     • 26249 переглядiв

    Візит до США: Зеленський прибув до Конгресу

     • 25581 переглядiв