ukenru
fesenko-zayaviv-scho-ne-ye-ekspertom-u-zeleniy-energetitsi-a-pro-zvyazki-buslavets-z-akhmetovim-chuv-vid-zlikh-yazikiv

Фесенко заявив, що не є експертом у "зеленій" енергетиці, а про зв’язки Буславець з Ахметовим чув від “злих язиків”

 • 14957 переглядiв

КИЇВ. 16 червня. УНН. Політолог Володимир Фесенко заявив, що достовірного зв’язку між в.о. міністром енергетики Ольгою Буславець та бізнесменом Рінатом Ахметовим не має, про таке він чув від “злих язиків”. Про це він повідомив в коментарі УНН, уточнюючи раніше поширену ним інформацію.

Він наголосив, що інтереси у “зеленій” енергетиці мають не лише структури Ахметова, а й іноземні інвестори, зокрема з Норвегії.

“Я сьогодні зустрічався з послом Норвегії, вони вели окремо переговори за компанії, які займаються сонячною та вітровою генерацією”, - каже Фесенко.

Про зв’язок Ахметова та Буславець чув від експертів, проте не назвав яких.

“Це за твердженням “злих язиків”, - каже Фесенко.

Раніше про те ж саме вказував і Президент Володимир Зеленський, натякаючи, що критику Міненерго він чує з двох джерел, і обидва пов’язані з Ігорем Коломойським.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерт пояснив нападки Коломойського на Міненерго

Фесенко вважає, що зв’язок Буславець з Ахметовим може пояснюватися зривом з її боку меморандуму з виробниками “зеленої” електроенергії для збереження високих тарифів, чого насправді не було.

Відомо, що минулого тижня Буславець представила уряду меморандум, який навпаки - знижує “зелений” тариф та загалом “зелену” генерацію, що за логікою Фесенко, має шкодити інтересам Ахметова.

Втім такі нестиковки Фесенко пояснити не зміг, пославшись на те, що не є експертом у цій галузі.

“Слухайте, я не є експертом у “зеленій” енергетиці”, - прокоментував невідповідність данних Фесенко.

Українські Національні Новини

Політика