ukenru
facebook-zapuskaye-novu-funktsiyu-rozsilki-novin

Facebook запускає нову функцію розсилки новин

 • 28682 переглядiв

КИЇВ. 29 червня. УНН. На цьому тижні Facebook планує розгорнути функцію інформаційних бюлетенів, передає УНН із посиланням на The Hill.

Деталі 

Нова платформа, що отримала назву Bulletin, дозволить творцям створювати і поширювати як безкоштовний контент, так і контент для передплатників через Facebook.

Нова функція, по суті, є версією популярної платформи інформаційних бюлетенів Substack для Facebook, яка залучила до роботи десятки авторів за такими категоріями, як спорт, наука, здоров'я і фінанси.

В останні роки компанія, що займається соціальними мережами, зіткнулася зі зростаючим тиском з боку законодавців і активістів з метою уповільнити поширення дезінформації та мови ворожнечі на своїх платформах.

Нещодавно компанія залишила в силі дворічну заборону колишньому президенту Траму на його повідомлення, що пропагують теорії змови і необгрунтовані заяви про президентські вибори 2020 року.

Повідомляється, що функція розсилки новин дасть компанії "можливість зорієнтувати і сегментувати людей, які можуть бути сприйнятливі до читання та оплати інформаційного бюлетеня за темами, які їм цікаві".

Доповнення 

Компанія Facebook запустила на території США сервіс Live Audio Rooms, що дозволяє користувачам прослуховувати розмови громадських діячів і спільнот соціальної мережі в реальному часі і брати участь в них.

Українські Національні Новини

Новини Світу