erdogan-rozpoviv-koli-turechchina-rozglyane-ratifikatsiyu-vstupu-shvetsiyi-v-nato

Ердоган розповів, коли Туреччина розгляне ратифікацію вступу Швеції в НАТО

 • 231769 переглядiв

КИЇВ. 24 липня. УНН. Президент Туреччини Реджеп Тайїп Ердоган, виступаючи після засідання Кабінету Міністрів Туреччини в Бештепе, розповів, що парламент розгляне ратифікацію вступу Швеції до НАТО після завершення канікул, тобто у жовтні цього року. Про це інформує УНН, посилаючись на Hurriyet.

Деталі

Президент нагадав, що у рамках перемовин щодо вступу Швеції в НАТО з багатьох питань домовленості були досягнуті, Анкара також "чітко" сформулювала свої очікування у боротьбі з тероризмом та "ісламофобією". Він додав, що у спільній заяві за підсумками саміту Альянсу у Вільнюсі 11-12 липня було визначено спільні кроки, які необхідно зробити для повноправного членства Швеції.

Цитата

"З відкриттям нашого парламенту ми зробимо свою частину. Ми не сумніваємося, що наші депутати будуть робити усе, що вимагають інтереси нашої країни, відповідно до своєї совісті", - наголосив Ердоган.

Нагадаємо

Глава управління зв'язків адміністрації президента Туреччини Фахреттін Алтун 16 липня заявив, що Туреччина підтримує розширення НАТО не проти певної країни, а щоб забезпечити стабільність.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Відеожурналіст AFP отримав поранення біля Бахмута

     • 112516 переглядiв

    У Маріуполі окупанти замінували всі мости - радник мера

     • 205947 переглядiв

    На Закарпатті обвалився міст через річку Тересва: що відомо

     • 495767 переглядiв

    Легкі фізичні навантаження: користь та переваги

     • 342963 переглядiв